זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-25 דקות. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אטריות שעועית אסיאתית vermicelli, עובש ג'לטין, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . נסו מטבל מוח ליל כל הקדושים, שרימפס וחסילונים מוקפצים עם תרד, ו תוסס Ghoul קוקטייל ליל כל הקדושים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים ג ' לטין מעל 1/2 כוס מים קרים בקערה ומניחים בצד כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מניחים אטריות פתיל שעועית בקערה חסינת חום העליון עם 4 כוסות מים רותחים או כמות הדרושים כדי לכסות. אפשר אטריות לרכך במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות צלופן
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
יוצקים 1 רוטב קוקטייל צנצנת לסיר ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מערבבים ג ' לטין מרוכך; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קוקטייל
ג ' לטין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מערבבים שרימפס, סלרי וערמוני מים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוני מים
סלרי
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מסננים אטריות ולנער את עודף מים; להוסיף קערה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
סוכר אדום גס
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מוסיפים תערובת ג ' לטין מחוממת ומערבבים עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
8
גריז קל עובש ג ' לטין. הקש תערובת היטב לתוך עובש, לוודא את כל הפערים מלאים. מכסים עובש מלא בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
9
הפוך עובש על מגש הגשה (ראה הערות של קוק).
10
רסס קוקטייל רוטב סביב הקצוות כדי ליצור בריכה של " דם."
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.