חטיפי קופים הם אולי רק המתאבנים שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, אבקת אפייה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מוטות קוף, Chunky Monkey Bars, ו בננה קוף ברים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים צימוקים ומיץ תפוחים בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
ירקות בתערובת קליפורניה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים בקערה; מערבבים עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מערבבים סוכר חום וחמאה בקערה גדולה, ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים בננה ו-3 המרכיבים הבאים, מכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
6
מוסיף תערובת קמח, פועם רק עד בשילוב. מערבבים תערובת צימוקים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לוראן מטבח מקצועי®
7
מורחים את הבלילה במחבת אפייה בגודל 8 אינץ ' מצופה בריסוס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מפזרים אבקת סוכר, לחתוך לתוך ברים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
10
כיתת מטבח: בננות בשלות בעת בחירת בננות, הדרך היחידה לדעת עד כמה הם בשלים היא לפי צבע הקליפה. העור של בננה בשלה לחלוטין יהיה צהוב מעט מנומר עם כתמים חומים. זה יהיה רך ומתוק יותר מאשר בננות ירוקות( או אפילו ירוקות מעט), אשר עדיין לא בשלים.