מול ורדה
Mole Verde עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו כוסברה, צ'ילי סראנו, שעועית לימה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו שומה ירוקה בסגנון Zacatecas עם עוף (פולו en מול ורדה Zacatecano), שומה ורדה פיפה (שומה ירוקה זרעי דלעת), ו שומה זרעי דלעת / שומה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5 עד 6 ליטר, לשלב טומאטילוס, בצל, שעועית לימה, שום, צ ' ילי, ו 3 1/2 כוסות מים.
מביאים לרתיחה על חום גבוה; להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד ירקות רכים כאשר פירסינג, על 20 דקות.
מערבולת תערובת ירקות במעבד מזון או בלנדר עד חלקה. (אם תרצה, לצנן טהור ונוזל אטום עד 1 יום.)
חזור טהור למחבת. לבשל, חשוף, על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד טהור הוא עבה כמו catsup, על 15 דקות.
עם מזלג, למזג מאסה מוכן עם 1 כוס שמור בישול נוזלי; להוסיף טהור.
מערבולת שומר, כוסברה, פטרוזיליה, ו epazote עם מרק במעבד מזון או בלנדר; מוסיפים תערובת לרוטב מבושל.
מצקת 3/4 כוס רוטב על כל צלחת ארוחת ערב; להניח פרוסות חזיר ברוטב ומקשטים עם פטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. ללוות עם רוטב שנותר.