מולטים אדומים
מולטים אדומים הוא ללא חלב וצמחוני ומספק כ 12 מנות. זה מנות ראשונות יש 310 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמרים, סוכר, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. נסו מולטים, מולטים, ו ספוקי מולטס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד שמרים, 1 כוס מים חמים ו -2 כפות סוכר בכוס מדידה נוזלית של 2 כוסות; תן לעמוד 5 דקות.
מערבבים יחד 6 כפות סוכר, קמח לחם, 1/3 כוס קיצור, ביצים ומלח בקערה של מערבל מעמד חשמלי כבד.
מוסיפים תערובת שמרים לתערובת הקמח, ומקציפים במהירות בינונית במיקסר, בעזרת חיבור וו בצק, 6 דקות.
שלבו בקערה 3 כפות סוכר, צבעי מאכל וקמח לכל מטרה, וחתכו פנימה 3 כפות שנותרו מקצרות בעזרת מזלג עד לקבלת תערובת אחידה ליצירת עיסה.
מחלקים בצק ל -12 מנות שוות; מעצבים לכדורים ומניחים על 2 ניירות אפייה משומנים קלות (6 כדורים לתבנית אפייה).
מורחים 2 כפיות קמח להדביק על גבי כל כדור. משטחים מעט כל כדור בעזרת סמן דולצ ' ה טבול בקמח או חותמת גליל קייזר טבולה בקמח. מכסים בצק בנייר שעווה או בניילון.
מחממים תנור ל 170 כדי 200; לכבות תנור, שעזבתי תנור דלת פתוח 1 דקה.
מניחים בצק, מכוסה בתנור; בואו לתפוח, עם דלת התנור סגור, 2 שעה ו 10 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
מוציאים את הבצק ומחממים תנור ל -42
אופים מולטים בחום של 425 למשך 8 עד 10 דקות או עד להזהבה. מצננים מולטים על ניירות אפייה על מדפי תיל.