קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות59
מגזין

מולי סטיבנס דג ספוג עם עגבניות שרי ובזיליקום

מולי סטיבנס דג ספוג עם עגבניות שרי ובזיליקום
Molly Stevens' Braised Monkfish with Cherry Tomatoes & Basil might be just the main course you are search for. מנה זו מכילה כ 75 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 810 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, עגבניות ענבים, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: דגים מטוגנים עם בייקון ועגבניות, עוף En Papillote עם בזיליקום ועגבניות שרי, ו ספגטי עם סרטן, עגבניות שרי ובזיליקום.

הוראות

1
עם מלקחיים או כף מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
להחזיר את המחבת לחום בינוני, להוסיף את השומר ואת העונה עם מלח פתיתי פלפל אדום. מערבבים עם כף עץ כדי לצפות את השומר עם שמן ו pancetta לטפטף ו לטחון רק דקה או שתיים, עד השומר מתחיל לרחוש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים 1/4 כוס מים ומערבבים ומגרדים את הקרקעית כדי לנתק ולהמיס כל חתיכות pancetta מבושל טעים. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ו braise, ערבוב כמה פעמים, עד השומר הוא רך עם התנגדות קטנה, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
הוסף עוד כף שמן למחבת, יחד עם עגבניות ושום.הגבר את החום לבינוני וטחון, חשוף, רועד ומתערבב לעתים קרובות, עד שהעגבניות מתחילות להתפוצץ, כ -10 דקות. מערבבים לעתים קרובות לגרד את הקרום המקורמל היפה שיתפתח על החלק התחתון של המחבת. כאשר כמחצית העגבניות התפוצצו, על 12 דקות, להוסיף עוד 2 עד 3 כפות של מים ואת pancetta, לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך ולתת להתבשל, ערבוב occassially, בזמן שאתה מכין את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בדוק את דג הנזיר. רוב דגי הנזיר מגיע מהשוק עם קרום אפרפר דק, חלקלק למדי המכסה את הדגים. זוהי שכבה טבעית הקיימת בין העור לבין הפילה הלבן הטהור ויש להסיר אותה מסיבות אסתטיות ומרקמות. כמה שווקים לקצץ את זה בשבילך, אבל רובם לא. באמצעות סכין חיתוך חדה או סכין פילה, לקצץ את הממברנה מבלי לחתוך את הדג. לקצץ את כל כתמים כהים על דג הנזיר גם כן.[אני דווקא מצאתי את זה די קשה לחתוך את כל החלקים הכהים. עשיתי כמיטב יכולתי אבל, בדיעבד, לא הייתי צריך להדגיש כל כך הרבה; החלקים הכהים שנותרו היו בסדר ובעיקר מוסתרים על ידי הרוטב.]
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סכין פילהסכין פילה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
חותכים את פילה דג הנזיר לתוך 4 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
פילה Monkfishפילה Monkfish
7
לטף את פילה דג הנזיר יבש עם מגבות נייר ועונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה Monkfishפילה Monkfish
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
מחממים את כף השמן הנותרת במחבת בינונית לא דביקה (9 עד 10 אינץ') על חום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הדג ומוסיפים אותו עד שהוא מאבד את מראהו הגולמי והחיצוני הוא זהוב חיוור, 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
להעביר את הפילה לרוטב עגבניות שומר רותח. עם מרית גומי, לגרד כל שמן או מיצים מן המחבת nonstick על פילה. מכסים ומבשלים בעדינות על אש נמוכה, הופכים את הפילה לאחר 4 דקות, עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מעבירים את דג הנזיר ללוחות חמים. מערבבים את הבזיליקום לתוך הרוטב, טעם מלח ופלפל וכפית אותו סביב הדגים על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
MonkfishMonkfish
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
לשרת וליהנות!קליעה, דג, מולי סטיבנס.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12
קטגוריות: מתכונים, פירות ים
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים

מרכיבים

2Tbsבזיליקום טרי מגוררבזיליקום טרי מגורר3שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי12 כפיות אבקת שוםמוסיפים עוד שמן למחבת, יחד עם עגבניות ושוםמוסיפים עוד שמן למחבת, יחד עם עגבניות ושום3שרימפס וורידיםמלח גסמלח גס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשומר קצוץ דק (על 1/2 נורה)שומר קצוץ דק (על 1/2 נורה)2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1פיינטעגבניות שרי או ענביםעגבניות שרי או ענבים3שרימפס וורידיםMolly Stevens' Braised Monkfish with Cherry Tomatoes & BasilMolly Stevens' Braised Monkfish with Cherry Tomatoes & Basil1עבור כל אחד.חותכים את פילה monkfish לתוך 4 שווהחותכים את פילה monkfish לתוך 4 שווה680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה monkfishפילה monkfish3Tbsשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרוסות עבות pancetta, לחתוך לחתיכות 1 אינץפרוסות עבות pancetta, לחתוך לחתיכות 1 אינץ3שרימפס וורידיםמגישים וליהנותמגישים וליהנות1צביטהקורט פתיתי פלפל אדום מרוסקקורט פתיתי פלפל אדום מרוסק6מעבירים את דג הנזיר ללוחות חמים. מערבבים את הבזיליקום לתוך הרוטב, טעם מלח ופלפל וכפית אותו סביב הדגים על כל צלחתמעבירים את דג הנזיר ללוחות חמים. מערבבים את הבזיליקום לתוך הרוטב, טעם מלח ופלפל וכפית אותו סביב הדגים על כל צלחת591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים, ועוד לפי הצורךמים, ועוד לפי הצורך20088 באפריל8 באפריל3שרימפס וורידיםמאת אדם רוברטסמאת אדם רוברטס3שרימפס וורידיםקטגוריות: מתכונים, פירות יםקטגוריות: מתכונים, פירות ים1אוראו ממולאים כפוליםCOMENCOMEN3שרימפס וורידיםתני למולי להפעיל את קסמיה במטבח שלך אחרי יום עבודה קשה. הנה איך אתה עושה את זה…תני למולי להפעיל את קסמיה במטבח שלך אחרי יום עבודה קשה. הנה איך אתה עושה את זה…3שרימפס וורידיםהבא הבא " אפריל בפריז3שרימפס וורידיםקליעה, דג, מולי סטיבנס.קליעה, דג, מולי סטיבנס.3שרימפס וורידים"קודם לפגוש את הצלחות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.