מולי סטיבנס דג ספוג עם עגבניות שרי ובזיליקום
Molly Stevens' Braised Monkfish with Cherry Tomatoes & Basil might be just the main course you are search for. מנה זו מכילה כ 75 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 810 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, עגבניות ענבים, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: דגים מטוגנים עם בייקון ועגבניות, עוף En Papillote עם בזיליקום ועגבניות שרי, ו ספגטי עם סרטן, עגבניות שרי ובזיליקום.
הוראות
עם מלקחיים או כף מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז.
להחזיר את המחבת לחום בינוני, להוסיף את השומר ואת העונה עם מלח פתיתי פלפל אדום. מערבבים עם כף עץ כדי לצפות את השומר עם שמן ו pancetta לטפטף ו לטחון רק דקה או שתיים, עד השומר מתחיל לרחוש.
מוסיפים 1/4 כוס מים ומערבבים ומגרדים את הקרקעית כדי לנתק ולהמיס כל חתיכות pancetta מבושל טעים. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ו braise, ערבוב כמה פעמים, עד השומר הוא רך עם התנגדות קטנה, על 7 דקות.
הוסף עוד כף שמן למחבת, יחד עם עגבניות ושום.הגבר את החום לבינוני וטחון, חשוף, רועד ומתערבב לעתים קרובות, עד שהעגבניות מתחילות להתפוצץ, כ -10 דקות. מערבבים לעתים קרובות לגרד את הקרום המקורמל היפה שיתפתח על החלק התחתון של המחבת. כאשר כמחצית העגבניות התפוצצו, על 12 דקות, להוסיף עוד 2 עד 3 כפות של מים ואת pancetta, לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך ולתת להתבשל, ערבוב occassially, בזמן שאתה מכין את הדגים.
בדוק את דג הנזיר. רוב דגי הנזיר מגיע מהשוק עם קרום אפרפר דק, חלקלק למדי המכסה את הדגים. זוהי שכבה טבעית הקיימת בין העור לבין הפילה הלבן הטהור ויש להסיר אותה מסיבות אסתטיות ומרקמות. כמה שווקים לקצץ את זה בשבילך, אבל רובם לא. באמצעות סכין חיתוך חדה או סכין פילה, לקצץ את הממברנה מבלי לחתוך את הדג. לקצץ את כל כתמים כהים על דג הנזיר גם כן.[אני דווקא מצאתי את זה די קשה לחתוך את כל החלקים הכהים. עשיתי כמיטב יכולתי אבל, בדיעבד, לא הייתי צריך להדגיש כל כך הרבה; החלקים הכהים שנותרו היו בסדר ובעיקר מוסתרים על ידי הרוטב.]
חותכים את פילה דג הנזיר לתוך 4 חלקים שווים.
לטף את פילה דג הנזיר יבש עם מגבות נייר ועונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מחממים את כף השמן הנותרת במחבת בינונית לא דביקה (9 עד 10 אינץ') על חום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הדג ומוסיפים אותו עד שהוא מאבד את מראהו הגולמי והחיצוני הוא זהוב חיוור, 4 דקות לכל צד.
להעביר את הפילה לרוטב עגבניות שומר רותח. עם מרית גומי, לגרד כל שמן או מיצים מן המחבת nonstick על פילה. מכסים ומבשלים בעדינות על אש נמוכה, הופכים את הפילה לאחר 4 דקות, עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 8 דקות בסך הכל.
מעבירים את דג הנזיר ללוחות חמים. מערבבים את הבזיליקום לתוך הרוטב, טעם מלח ופלפל וכפית אותו סביב הדגים על כל צלחת.
לשרת וליהנות!קליעה, דג, מולי סטיבנס.
קטגוריות: מתכונים, פירות ים
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.