Molly Stevens' Braised Monkfish with Cherry Tomatoes & Basil might be just the main course you are search for. מנה זו מכילה כ 75 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 810 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, עגבניות ענבים, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: דגים מטוגנים עם בייקון ועגבניות, עוף En Papillote עם בזיליקום ועגבניות שרי, ו ספגטי עם סרטן, עגבניות שרי ובזיליקום.
הוראות
1
עם מלקחיים או כף מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
להחזיר את המחבת לחום בינוני, להוסיף את השומר ואת העונה עם מלח פתיתי פלפל אדום. מערבבים עם כף עץ כדי לצפות את השומר עם שמן ו pancetta לטפטף ו לטחון רק דקה או שתיים, עד השומר מתחיל לרחוש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים 1/4 כוס מים ומערבבים ומגרדים את הקרקעית כדי לנתק ולהמיס כל חתיכות pancetta מבושל טעים. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ו braise, ערבוב כמה פעמים, עד השומר הוא רך עם התנגדות קטנה, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
הוסף עוד כף שמן למחבת, יחד עם עגבניות ושום.הגבר את החום לבינוני וטחון, חשוף, רועד ומתערבב לעתים קרובות, עד שהעגבניות מתחילות להתפוצץ, כ -10 דקות. מערבבים לעתים קרובות לגרד את הקרום המקורמל היפה שיתפתח על החלק התחתון של המחבת. כאשר כמחצית העגבניות התפוצצו, על 12 דקות, להוסיף עוד 2 עד 3 כפות של מים ואת pancetta, לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך ולתת להתבשל, ערבוב occassially, בזמן שאתה מכין את הדגים.
בדוק את דג הנזיר. רוב דגי הנזיר מגיע מהשוק עם קרום אפרפר דק, חלקלק למדי המכסה את הדגים. זוהי שכבה טבעית הקיימת בין העור לבין הפילה הלבן הטהור ויש להסיר אותה מסיבות אסתטיות ומרקמות. כמה שווקים לקצץ את זה בשבילך, אבל רובם לא. באמצעות סכין חיתוך חדה או סכין פילה, לקצץ את הממברנה מבלי לחתוך את הדג. לקצץ את כל כתמים כהים על דג הנזיר גם כן.[אני דווקא מצאתי את זה די קשה לחתוך את כל החלקים הכהים. עשיתי כמיטב יכולתי אבל, בדיעבד, לא הייתי צריך להדגיש כל כך הרבה; החלקים הכהים שנותרו היו בסדר ובעיקר מוסתרים על ידי הרוטב.]
מרכיבים שתצטרך
Monkfish
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סכין פילה
רול פירות צהוב אחד
6
חותכים את פילה דג הנזיר לתוך 4 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
פילה Monkfish
7
לטף את פילה דג הנזיר יבש עם מגבות נייר ועונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה Monkfish
פפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
מחממים את כף השמן הנותרת במחבת בינונית לא דביקה (9 עד 10 אינץ') על חום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הדג ומוסיפים אותו עד שהוא מאבד את מראהו הגולמי והחיצוני הוא זהוב חיוור, 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
להעביר את הפילה לרוטב עגבניות שומר רותח. עם מרית גומי, לגרד כל שמן או מיצים מן המחבת nonstick על פילה. מכסים ומבשלים בעדינות על אש נמוכה, הופכים את הפילה לאחר 4 דקות, עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מעבירים את דג הנזיר ללוחות חמים. מערבבים את הבזיליקום לתוך הרוטב, טעם מלח ופלפל וכפית אותו סביב הדגים על כל צלחת.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.