מוליגטוני עדשים אדום עם סלסה תפוחים-סלרי
מוליגטוני עדשים אדום עם סלסה תפוחים-סלרי יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. אם יש לך מיץ ליים, סלרי, כורכום הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, עוף תפוחים מרק Muligatawny, ו מרק עדשים, כדורי תאריך, סלט סלרי.
הוראות
כדי להכין סלסה, לשלב את החומרים הראשונים 4; כיסוי וצינה.
כדי להכין מרק, לשלב מרק, עדשים, ובצל בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות או עד עד עדשים מכרזים.
יוצקים חצי תערובת עדשים בבלנדר; לתת לעמוד 5 דקות. תהליך עד חלקה.
יוצקים תערובת עדשים פורים לתוך קערה.
יוצקים תערובת עדשים נותרת לתוך בלנדר; תהליך עד חלקה.
מוסיפים חלב קוקוס, רסק עגבניות, זנגביל, כמון וכורכום; תהליך עד חלקה. החזרת תערובת חלב קוקוס ותערובת עדשים פריד נותרת למחבת. כיסוי ומבשלים מעל חום בינוני 10 דקות.
הסר מהחום; מערבבים 1 כפית מיץ, מלח ופלפל. מצקת על 1 כוס מרק לתוך כל אחד 4 קערות; העליון כל מנה עם 1/4 כוס סלסה.