מולים ב זעפרן מרק יין לבן נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 8 מנות. מתאבן זה יש 261 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מולים, חוטי זעפרן, מיץ צדפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מולים במרק זעפרן ויין לבן, מולים מאודים במרק זעפרן יין לבן, ו מולים מאודים במרק יין זעפרן.
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר גדול, ואז מוסיפים את השום. Sauté עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את היין, חצי וחצי, וזעפרן; מבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחצי
זעפרן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים את מיץ הצדפות, בצל ירוק, עגבניות, מיץ לימון, בצל ירוק, עגבניות, מיץ לימון; ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
כוס חזה הודו מבושל מגורר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
מוסיפים את המולים, מכסים, וזרמים עד שהם פתוחים, על 5-7 דקות. לנער את הסיר, מחזיק את המכסה עם מגבת מטבח, כדי להפיץ מחדש את המולים. זרוק כל מולים שאינם פתוחים. מחלקים את המולים לשמונה קערות; להפיץ את המרק שווה בין הקערות, ומעל כל אחד עם עירית טרי.
החזק את mussel מתחת למים זורמים קרים. השתמש במברשת עם זיפים נוקשים כדי לקרצף ביסודיות את המולים ולהסיר חצץ, חול ובוץ מהחלק החיצוני של הקליפה. מולים - במיוחד אלה שאינם מעובדים-לעתים קרובות יש זקן כהה, פרוע המשתרע מכל קליפה.
הסר אותם למראה מסודר יותר בצלחת המוגמרת. לאחר קרצוף מוּסל, למשוך את הזקן מן הקליפה עד מתוח, ולאחר מכן למשוך את הזקן למטה בחדות לכיוון הציר הכהה. זה יעבור בקלות. הסרת זקנו תהרוג את mussel, כך לבצע את הצעד הזה ממש לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
8
מארוחות גורמה דקות על ידי המכון הקולינרי של אמריקה, (C) 2004 ספרים להבר-פרידמן
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.