מולים במרק זעפרן ויין לבן
מולים ב זעפרן מרק יין לבן נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 8 מנות. מתאבן זה יש 261 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מולים, חוטי זעפרן, מיץ צדפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מולים במרק זעפרן ויין לבן, מולים מאודים במרק זעפרן יין לבן, ו מולים מאודים במרק יין זעפרן.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול, ואז מוסיפים את השום. Sauté עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את היין, חצי וחצי, וזעפרן; מבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את מיץ הצדפות, בצל ירוק, עגבניות, מיץ לימון, בצל ירוק, עגבניות, מיץ לימון; ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את המולים, מכסים, וזרמים עד שהם פתוחים, על 5-7 דקות. לנער את הסיר, מחזיק את המכסה עם מגבת מטבח, כדי להפיץ מחדש את המולים. זרוק כל מולים שאינם פתוחים. מחלקים את המולים לשמונה קערות; להפיץ את המרק שווה בין הקערות, ומעל כל אחד עם עירית טרי.
החזק את mussel מתחת למים זורמים קרים. השתמש במברשת עם זיפים נוקשים כדי לקרצף ביסודיות את המולים ולהסיר חצץ, חול ובוץ מהחלק החיצוני של הקליפה. מולים - במיוחד אלה שאינם מעובדים-לעתים קרובות יש זקן כהה, פרוע המשתרע מכל קליפה.
הסר אותם למראה מסודר יותר בצלחת המוגמרת. לאחר קרצוף מוּסל, למשוך את הזקן מן הקליפה עד מתוח, ולאחר מכן למשוך את הזקן למטה בחדות לכיוון הציר הכהה. זה יעבור בקלות. הסרת זקנו תהרוג את mussel, כך לבצע את הצעד הזה ממש לפני הבישול.
מארוחות גורמה דקות על ידי המכון הקולינרי של אמריקה, (C) 2004 ספרים להבר-פרידמן
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.