קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

מולים ברוטב אדום חריף

מולים ברוטב אדום חריף
מולים ברוטב אדום חריף נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מתאבנים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1251 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שום, שום, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו מולים עם רוטב עגבניות חריף, מולים ממולאים ברוטב עגבניות מתובל, ו מולים חריפים ברוטב יין לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את השום ופלפל אדום, ו לטגן עד ריחני, ערבוב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את היין הלבן ורוטב העגבניות, מגבירים את החום לגבוה, מכסים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
4
מוסיפים את המולים ומחליפים את המכסה. מבשלים מעל חום גבוה 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
5
הסר את המכסה ומערבבים פעם אחת בעדינות. המשך לבשל עד מולים פתוחים לחלוטין מבושל היטב, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
6
הסר את הסיר מן החום ולהעביר את המולים בעדינות מן הסיר לקערה גדולה עם רחפן רשת תיל סיני. להחזיר את הסיר לחום ולהגדיל את החום גבוה. מרתיחים במשך דקה או 2, עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי מעיל כף.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
יוצקים את הרוטב על המולים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מניחים את העגבניות המשומרות בקערה גדולה ומניחים את הידיים (הנקיות) בקערה ומרסקים את העגבניות כך שהן מתפרקות למגוון של חתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
בתנור הולנדי בן 5 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית עד שהוא ריחני, אבל לפני שהוא מעשן, כ -40 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
10
מוסיפים את עלי המפרץ ומערבבים אותם בשמן עד שהם מתחילים להשחים, כ -10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
11
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב, ואז מוסיפים את הבצל, גזר, אורגנו. מבשלים את הירקות עד שהם חומים מאוד, על 15 עד 20 דקות. מערבבים מדי פעם, רק מספיק כדי למנוע מהם חרוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
12
מוסיפים את העגבניות הכתושות במיץ שלהן, את רסק העגבניות, המלח והפלפל, ו-11/2 כוסות מים (ניתן להוסיף יין לבן או מיץ צדפות בהתאם לשימוש המיועד) ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית עד רמת הרוטב מופחת על ידי 2 או 3 סנטימטרים והרוטב הוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף. לבשל את הרוטב במשך כשעה 1, ערבוב מדי פעם כך שזה לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
13
הסר מהחום, להתקרר בסיר, ואז כאשר בטמפרטורת החדר, להעביר מיכל פלסטיק אטום במקרר עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
רוטב זה ישמור 10 ימים במיכל אטום היטב במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
15
באמצעות המתכון שלי לרוטב אדום בסיסי, אתה יכול לעשות מהיר ומתובל "פרה דיאבולו" רוטב כי הוא טעים טפטף על דיונון בגריל ופירות ים אחרים. עבור ציוד תצטרך סיר 3 ליטר וכפית עץ.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
16
מחממים את שמן הזית בסיר 3 ליטר מעט מעל חום בינוני מטגנים את השום ופלפל אדום מרוסק עד שהשום ריחני ומתחיל לחום, כ -40 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
17
מוסיפים את הרוטב האדום, מיץ צדפות, ומלח, לפי הטעם, ומבשלים, ערבוב מדי פעם על חום בינוני-נמוך, עד שהרוטב חוזר לעובי ולכמות של הרוטב האדום, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום

מרכיבים

2גב שומן חזירגב שומן חזיר1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גזר בינוני (על, לחתוך 1/4 אינץ ' קוביותגזר בינוני (על, לחתוך 1/4 אינץ ' קוביות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות1אוראו ממולאים כפוליםפלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק2חתיכות טופי הית' ברפלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשיני שום גדולות, קצוץ (אודותשיני שום גדולות, קצוץ (אודות6ציפורןכף שום טחוןכף שום טחון12ציפורן בינוניתראש (על שום, קלופים וקצוצים דקראש (על שום, קלופים וקצוצים דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב אדום או רוטב דיאבלו Fra, מתכונים בצערוטב אדום או רוטב דיאבלו Fra, מתכונים בצע4731 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב אדום, מתכון מעלרוטב אדום, מתכון מעל1קילוגרםמולים, שפשף, דה מזוקן, שטוף סחוטמולים, שפשף, דה מזוקן, שטוף סחוט23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל בינוני (על, לחתוך 1/4 אינץ ' קוביותבצל בינוני (על, לחתוך 1/4 אינץ ' קוביות2חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי פטרוזיליה קצוצים טרייםעלי פטרוזיליה קצוצים טריים2קילוגרםעגבניות שזיף במיץעגבניות שזיף במיץ1אוראו ממולאים כפוליםמלח כשר או יםמלח כשר או ים4שרימפס וורידיםמלח כשר או יםמלח כשר או ים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.