קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

מולים ברוטב אדום חריף

מולים ברוטב אדום חריף
מולים ברוטב אדום חריף נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מתאבנים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1251 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שום, שום, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו מולים עם רוטב עגבניות חריף, מולים ממולאים ברוטב עגבניות מתובל, ו מולים חריפים ברוטב יין לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיף את השום ופלפל אדום, ו לטגן עד ריחני, ערבוב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מוסיפים את היין הלבן ורוטב העגבניות, מגבירים את החום לגבוה, מכסים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
4
מוסיפים את המולים ומחליפים את המכסה. מבשלים מעל חום גבוה 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
5
הסר את המכסה ומערבבים פעם אחת בעדינות. המשך לבשל עד מולים פתוחים לחלוטין מבושל היטב, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
6
הסר את הסיר מן החום ולהעביר את המולים בעדינות מן הסיר לקערה גדולה עם רחפן רשת תיל סיני. להחזיר את הסיר לחום ולהגדיל את החום גבוה. מרתיחים במשך דקה או 2, עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי מעיל כף.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
יוצקים את הרוטב על המולים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מניחים את העגבניות המשומרות בקערה גדולה ומניחים את הידיים (הנקיות) בקערה ומרסקים את העגבניות כך שהן מתפרקות למגוון של חתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
בתנור הולנדי בן 5 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית עד שהוא ריחני, אבל לפני שהוא מעשן, כ -40 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
10
מוסיפים את עלי המפרץ ומערבבים אותם בשמן עד שהם מתחילים להשחים, כ -10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב, ואז מוסיפים את הבצל, גזר, אורגנו. מבשלים את הירקות עד שהם חומים מאוד, על 15 עד 20 דקות. מערבבים מדי פעם, רק מספיק כדי למנוע מהם חרוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
12
מוסיפים את העגבניות הכתושות במיץ שלהן, את רסק העגבניות, המלח והפלפל, ו-11/2 כוסות מים (ניתן להוסיף יין לבן או מיץ צדפות בהתאם לשימוש המיועד) ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית עד רמת הרוטב מופחת על ידי 2 או 3 סנטימטרים והרוטב הוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף. לבשל את הרוטב במשך כשעה 1, ערבוב מדי פעם כך שזה לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
13
הסר מהחום, להתקרר בסיר, ואז כאשר בטמפרטורת החדר, להעביר מיכל פלסטיק אטום במקרר עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
רוטב זה ישמור 10 ימים במיכל אטום היטב במקרר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
15
באמצעות המתכון שלי לרוטב אדום בסיסי, אתה יכול לעשות מהיר ומתובל "פרה דיאבולו" רוטב כי הוא טעים טפטף על דיונון בגריל ופירות ים אחרים. עבור ציוד תצטרך סיר 3 ליטר וכפית עץ.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
16
מחממים את שמן הזית בסיר 3 ליטר מעט מעל חום בינוני מטגנים את השום ופלפל אדום מרוסק עד שהשום ריחני ומתחיל לחום, כ -40 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
17
מוסיפים את הרוטב האדום, מיץ צדפות, ומלח, לפי הטעם, ומבשלים, ערבוב מדי פעם על חום בינוני-נמוך, עד שהרוטב חוזר לעובי ולכמות של הרוטב האדום, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

מרכיבים

2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גזר בינוני (על, לחתוך 1/4 אינץ ' קוביותגזר בינוני (על, לחתוך 1/4 אינץ ' קוביות227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות1אוראו ממולאים כפוליםפלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק2חתיכות טופי הית' ברפלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשיני שום גדולות, קצוץ (אודותשיני שום גדולות, קצוץ (אודות6ציפורןכף שום טחוןכף שום טחון12ציפורן בינוניתראש (על שום, קלופים וקצוצים דקראש (על שום, קלופים וקצוצים דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב אדום או רוטב דיאבלו Fra, מתכונים בצערוטב אדום או רוטב דיאבלו Fra, מתכונים בצע4731 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב אדום, מתכון מעלרוטב אדום, מתכון מעל1קילוגרםמולים, שפשף, דה מזוקן, שטוף סחוטמולים, שפשף, דה מזוקן, שטוף סחוט22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל בינוני (על, לחתוך 1/4 אינץ ' קוביותבצל בינוני (על, לחתוך 1/4 אינץ ' קוביות2חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי פטרוזיליה קצוצים טרייםעלי פטרוזיליה קצוצים טריים2קילוגרםעגבניות שזיף במיץעגבניות שזיף במיץ1אוראו ממולאים כפוליםמלח כשר או יםמלח כשר או ים4שרימפס וורידיםמלח כשר או יםמלח כשר או ים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.