מולים ברוטב אדום חריף נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מתאבנים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1251 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שום, שום, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו מולים עם רוטב עגבניות חריף, מולים ממולאים ברוטב עגבניות מתובל, ו מולים חריפים ברוטב יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את השום ופלפל אדום, ו לטגן עד ריחני, ערבוב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את היין הלבן ורוטב העגבניות, מגבירים את החום לגבוה, מכסים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שדי פסיון אם )
4
מוסיפים את המולים ומחליפים את המכסה. מבשלים מעל חום גבוה 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
5
הסר את המכסה ומערבבים פעם אחת בעדינות. המשך לבשל עד מולים פתוחים לחלוטין מבושל היטב, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
6
הסר את הסיר מן החום ולהעביר את המולים בעדינות מן הסיר לקערה גדולה עם רחפן רשת תיל סיני. להחזיר את הסיר לחום ולהגדיל את החום גבוה. מרתיחים במשך דקה או 2, עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי מעיל כף.
בתנור הולנדי בן 5 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית עד שהוא ריחני, אבל לפני שהוא מעשן, כ -40 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
10
מוסיפים את עלי המפרץ ומערבבים אותם בשמן עד שהם מתחילים להשחים, כ -10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
11
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב, ואז מוסיפים את הבצל, גזר, אורגנו. מבשלים את הירקות עד שהם חומים מאוד, על 15 עד 20 דקות. מערבבים מדי פעם, רק מספיק כדי למנוע מהם חרוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
12
מוסיפים את העגבניות הכתושות במיץ שלהן, את רסק העגבניות, המלח והפלפל, ו-11/2 כוסות מים (ניתן להוסיף יין לבן או מיץ צדפות בהתאם לשימוש המיועד) ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית עד רמת הרוטב מופחת על ידי 2 או 3 סנטימטרים והרוטב הוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף. לבשל את הרוטב במשך כשעה 1, ערבוב מדי פעם כך שזה לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
שדי פסיון אם )
1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
13
הסר מהחום, להתקרר בסיר, ואז כאשר בטמפרטורת החדר, להעביר מיכל פלסטיק אטום במקרר עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
14
רוטב זה ישמור 10 ימים במיכל אטום היטב במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
15
באמצעות המתכון שלי לרוטב אדום בסיסי, אתה יכול לעשות מהיר ומתובל "פרה דיאבולו" רוטב כי הוא טעים טפטף על דיונון בגריל ופירות ים אחרים. עבור ציוד תצטרך סיר 3 ליטר וכפית עץ.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
קישואים, לא קלופים וקצוצים
דיונון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה
16
מחממים את שמן הזית בסיר 3 ליטר מעט מעל חום בינוני מטגנים את השום ופלפל אדום מרוסק עד שהשום ריחני ומתחיל לחום, כ -40 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
17
מוסיפים את הרוטב האדום, מיץ צדפות, ומלח, לפי הטעם, ומבשלים, ערבוב מדי פעם על חום בינוני-נמוך, עד שהרוטב חוזר לעובי ולכמות של הרוטב האדום, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
עצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.