מולים ברוטב אדום חריף נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מתאבנים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1251 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שום, שום, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו מולים עם רוטב עגבניות חריף, מולים ממולאים ברוטב עגבניות מתובל, ו מולים חריפים ברוטב יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיף את השום ופלפל אדום, ו לטגן עד ריחני, ערבוב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מוסיפים את היין הלבן ורוטב העגבניות, מגבירים את החום לגבוה, מכסים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
שדי פסיון אם )
4
מוסיפים את המולים ומחליפים את המכסה. מבשלים מעל חום גבוה 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
5
הסר את המכסה ומערבבים פעם אחת בעדינות. המשך לבשל עד מולים פתוחים לחלוטין מבושל היטב, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
6
הסר את הסיר מן החום ולהעביר את המולים בעדינות מן הסיר לקערה גדולה עם רחפן רשת תיל סיני. להחזיר את הסיר לחום ולהגדיל את החום גבוה. מרתיחים במשך דקה או 2, עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי מעיל כף.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
Skimmer
הסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
יוצקים את הרוטב על המולים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מניחים את העגבניות המשומרות בקערה גדולה ומניחים את הידיים (הנקיות) בקערה ומרסקים את העגבניות כך שהן מתפרקות למגוון של חתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
9
בתנור הולנדי בן 5 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית עד שהוא ריחני, אבל לפני שהוא מעשן, כ -40 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
10
מוסיפים את עלי המפרץ ומערבבים אותם בשמן עד שהם מתחילים להשחים, כ -10 שניות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב, ואז מוסיפים את הבצל, גזר, אורגנו. מבשלים את הירקות עד שהם חומים מאוד, על 15 עד 20 דקות. מערבבים מדי פעם, רק מספיק כדי למנוע מהם חרוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שמן זית, לקלייה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
12
מוסיפים את העגבניות הכתושות במיץ שלהן, את רסק העגבניות, המלח והפלפל, ו-11/2 כוסות מים (ניתן להוסיף יין לבן או מיץ צדפות בהתאם לשימוש המיועד) ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית עד רמת הרוטב מופחת על ידי 2 או 3 סנטימטרים והרוטב הוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף. לבשל את הרוטב במשך כשעה 1, ערבוב מדי פעם כך שזה לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
שדי פסיון אם )
1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחת
13
הסר מהחום, להתקרר בסיר, ואז כאשר בטמפרטורת החדר, להעביר מיכל פלסטיק אטום במקרר עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
רוטב זה ישמור 10 ימים במיכל אטום היטב במקרר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
15
באמצעות המתכון שלי לרוטב אדום בסיסי, אתה יכול לעשות מהיר ומתובל "פרה דיאבולו" רוטב כי הוא טעים טפטף על דיונון בגריל ופירות ים אחרים. עבור ציוד תצטרך סיר 3 ליטר וכפית עץ.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
קישואים, לא קלופים וקצוצים
דיונון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
16
מחממים את שמן הזית בסיר 3 ליטר מעט מעל חום בינוני מטגנים את השום ופלפל אדום מרוסק עד שהשום ריחני ומתחיל לחום, כ -40 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
17
מוסיפים את הרוטב האדום, מיץ צדפות, ומלח, לפי הטעם, ומבשלים, ערבוב מדי פעם על חום בינוני-נמוך, עד שהרוטב חוזר לעובי ולכמות של הרוטב האדום, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.