מולים יווניים
מולים יווניים יכולים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 208 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שאלוט, פטרוזיליה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. . וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מולים עם יוגורט יווני, צלפים, נענע, מולים A La Mariniere (מולים מאודים), ו המבורגר עוף יווני {עם בצל אדום כבוש ורוטב יוגורט יווני}.
הוראות
בסיר גדול, מעל חום בינוני, להזיע את שאלוט בשמן זית עד שקוף. להעלות את החום גבוה ולהוסיף את כל המולים; לכסות ולבשל במשך 3 עד 5 דקות או עד שכל המולים נפתחו.
תוריד את החום ולהעביר את המולים לצלחת הגשה, משאיר את הנוזל בסיר. החזירו את הסיר לחום והוסיפו את היין והפטרוזיליה לנוזל. מביאים לרתיחה ולהפחית על ידי 1/
תוריד את הסיר מהחום ותערבב ביוגורט.
יוצקים את הרוטב על המולים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.