מולים ים תיכוניים עם שורש סלרי ובצל פנינה
צריך pescatarian hor d ' oeuvre? מולים ים תיכוניים עם שורש סלרי ובצל פנינה יכולים להיות מתכון עצום לנסות. מנה זו מכילה סביב 55 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 734 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל, שורש סלרי מזוגג, בצלי פנינה מטוגנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 17 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני, סלרי מגולח, שורש סלרי וסלט צנון, ו בשר משומר ושורש סלרי עם גרמולטה סלרי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שום בצלצלים; לטגן 2 דקות או עד חום זהוב.
מוסיפים פטרוזיליה ורמוט; מבשלים 1 דקה או עד ורמוט כמעט התאדה.
מערבבים במרק דגים, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים מולים; מכסים ומבשלים 2 עד 4 דקות או עד מולים פתוחים. (להיפטר מכל זה לא.)
להפחית את החום נמוך; מערבבים בחמאה ולאחר מכן 6 מרכיבים. כדי לשרת, מקום 1 חתיכת לחם לכל אחד 4 קערות רדודות. מולים בכפית על לחם.
* לימון משומר זמין בשווקים מיוחדים. אם לא זמין, תחליף 2 כפיות לימון גרידת 1/2 כפית מלח.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.