מולים מאודים בבירה עם קרם פרש, עשבי תיבול וקרוטונים פרמזן
מולים מאודים בבירה עם קרם פרש, עשבי תיבול, קרוטונים פרמזן הוא pescatarian מתאבנים. מנה אחת מכילה 639 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות, x לחם 1/2 אינץ', עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מולים מאודים בירה עם קרוטונים פרמזן, מולים עם קרם Fraîche, Jalapeños וכוסברה, ו מולים W / יין לבן וקרם פרש.
הוראות
מערבבים לחם, פרמזן ושמן בקערה בינונית; מפזרים מלח וזורקים למעיל.
מורחים קוביות לחם באופן שווה על bakingsheet rimmed.
אופים עד קוביות לחם הם פריכיםולהיטות בקצוות, כ 15 דקות.
מערבבים פטרוזיליה, עירית, טרגון, ושרוויל, אם תרצה, בקערה קטנה.
Whiskcrème fraîche and both mustards in anothersmall bowl to blend; set הצידה.
ממיסים חמאה בסיר גדול במיוחד עםאחד מעל חום גבוה.
מוסיפים שום וקורנית; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים מולים, עגבניות, ובצל ירוק.
יוצקים בירה מעל, ואז addcrème fraîche תערובת; מפזרים פלפל שחור freshlyground. מכסים בחוזקה withlid ומבשלים עד קיטור מופיע, על 3minutes.
מוסיפים חצי תערובת עשבי תיבול טרי ומערבבים עד מולים ועשבי תיבול הם gentlymixed. מכסים בחוזקה עם מכסה שוב מולים cookuntil פתוח, 4 עד 5 דקות (להשליך מולים שאינם פתוחים).
באמצעות כף מחוררת, לחלק musselsamong 6 קערות. מיצי mussel העונה בקלילות עם מלח ופלפל, ואז לשפוך מיצים overeach הגשה.
קרוטוני פרמזן ותוספת עשבי תיבול ומגישים.
* זמין ברוב הסופרמרקטים ובמתמחה חנויות מזון.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.