קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

מולים מאודים במרק עגבניות עם גבינת עיזים

מולים מאודים במרק עגבניות עם גבינת עיזים
מולים מאודים במרק עגבניות עם גבינת עיזים נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מתאבן זה יש 354 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך זרעי סלרי, מיץ עגבניות, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו מולים מאודים במרק עגבניות, מולים מאודים עם מרק עגבניות וצ'וריסו, ו מולים מאודים במרק עגבניות: התמחות חוף ג'רזי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את הבצל. מבשל, ערבוב מדי פעם, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את מיץ העגבניות, היין, זרעי הסלרי; מביאים לרתיחה. כיסוי; מבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
זרוק כל מולים שבורים או לא מהדק לסגור כאשר טפח.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
5
הוסף את המולים לסיר. מכסים ומביאים לרתיחה. לבשל, לנער את הסיר מדי פעם, רק עד המולים לפתוח, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר את המולים הפתוחים. המשך להרתיח, לחשוף את הסיר במידת הצורך כדי להסיר את המולים ברגע הפגזים שלהם לפתוח. זרוק כל מה שלא. באמצעות כף מחוררת, לשים את המולים לתוך ארבע קערות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את הגבינה למרק ולטפטף על אש נמוכה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
יוצקים על המולים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
9
המלצת יין: Sancerre ו Pouilly-Fum שני יינות לבנים מעמק לואר בצרפת, הם נהדרים עם גבינת עיזים וגם יש את החומציות כדי להפוך את טעם פירות ים אפילו טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
SancerreSancerre
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.