מולים מאודים במרק עגבניות עם גבינת עיזים
מולים מאודים במרק עגבניות עם גבינת עיזים נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מתאבן זה יש 354 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך זרעי סלרי, מיץ עגבניות, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו מולים מאודים במרק עגבניות, מולים מאודים עם מרק עגבניות וצ'וריסו, ו מולים מאודים במרק עגבניות: התמחות חוף ג'רזי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום מתון.
מוסיף את הבצל. מבשל, ערבוב מדי פעם, 3 דקות.
מוסיפים את מיץ העגבניות, היין, זרעי הסלרי; מביאים לרתיחה. כיסוי; מבשלים 10 דקות.
זרוק כל מולים שבורים או לא מהדק לסגור כאשר טפח.
הוסף את המולים לסיר. מכסים ומביאים לרתיחה. לבשל, לנער את הסיר מדי פעם, רק עד המולים לפתוח, על 3 דקות.
הסר את המולים הפתוחים. המשך להרתיח, לחשוף את הסיר במידת הצורך כדי להסיר את המולים ברגע הפגזים שלהם לפתוח. זרוק כל מה שלא. באמצעות כף מחוררת, לשים את המולים לתוך ארבע קערות.
מוסיפים את הגבינה למרק ולטפטף על אש נמוכה במשך 1 דקה.
המלצת יין: Sancerre ו Pouilly-Fum שני יינות לבנים מעמק לואר בצרפת, הם נהדרים עם גבינת עיזים וגם יש את החומציות כדי להפוך את טעם פירות ים אפילו טוב יותר.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.