קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

מולים מאודים עם בייקון, בירה ושומר

מולים מאודים עם בייקון, בירה ושומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, כך לתת מולים מאודים עם בייקון, בירה, ושומר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 238 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם בייקון מעושן-אפלווד, בירה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: מולים מאודים עם בייקון, מולים מאודים בירה, ו מולים מאודים בבירה.

הוראות

1
לקצץ עלים חיצוניים קשים מן שומר; רסק פריכות נוצות למדוד 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
2
להסיר ולהשליך גבעולים.
3
חותכים נורת שומר בחצי לאורכו, וזורקים את הליבה. לחתוך אנכית נורה.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומרנורת שומר
4
מבשלים בייקון בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני במשך 3 דקות או עד פריך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
5
מוסיפים נורת שומר, תפוחי אדמה, מלח ופלפל. מבשלים 10 דקות או עד שומר הוא השחמה קלה, ערבוב מדי פעם. תגביר את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים בירה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה; מביאים לרתיחה. מערבבים במולים ושעועית ירוקה; מכסים ומבשלים 4 דקות או עד מולים פתוחים. השליכו פגזים שלא נפתחו. מערבבים במיץ. מחלקים תערובת mussel באופן שווה בין 4 קערות, מרק כפית באופן שווה על מולים.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מפזרים כל מנה עם 1 1/2 כפיות שומר קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.