מולים מרינרה
גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי אורגנו, מולים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית קל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה (סוכרתי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מולים מרינרה, מולים מרינרה, ו מולים מרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון עד מבושל.
מוסיפים את היין ומפחיתים אותו בחצי, ואז מוסיפים את עגבניות השזיף, אורגנו ופטרוזיליה.
מוסיפים את המולים למחבת ומאפשרים לבשל במשך כ -10 דקות עד שכל המולים פתוחים.
להעביר מולים למגש. (להשליך כל מולים שאינם פתוחים.)
אתה יכול לתלות כמה פסטה במרכז הצלחת מוקף מולים או יש כמה ברוסקטה שימושי לטבילה לתוך הרוטב.
התאימו את התיבול לרוטב במלח ופלפל, לפי הצורך. מעיל את המולים עם הרוטב ומפזרים בזיליקום קצוץ טרי רק לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה האחוזה Stonestreet עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.
![Stonestreet Estate שרדונה]()
Stonestreet Estate שרדונה
שרדונה האחוזה 2012 מספק עמוד שדרה מינרלי מובהק לצד אלמנט הדר חזק. הקלמנטינה והמרמלדה מגיחות ראשונה מהזכוכית, נפתחות לחיך שעובר דרך ריסוס אפרסק ואוקיינוס-כולן מגיעות לשיאן בגימור עם אחיזה וחומציות מפתיעות.