מולים עם סלסה ורדה
מולים עם סלסה ורדה עשויים להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 22 קלוריות. והוא יספק כ 72 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מולים, יין, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו מולים עם סלסה ורדה, מולים בגריל עם סלסה ורדה, ו עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 3 מרכיבים לרתיחה; להוסיף מולים. מכסים ומבשלים 5 דקות; מערבבים בעדינות ומבשלים 5 דקות נוספות או עד שמולים פתוחים.
הסר מהחום; לנקז ולתת מגניב. זרוק כל מולים שנותרו סגורים. נתק מולים מקונכיות, שומר קונכיות.
מערבבים מיונז והבא 7 מרכיבים בקערה קטנה.
מניחים כל mussel בקונכייה; כפית 1 כפית סלסה ורדה על כל mussel.
מניחים מולים על מגש, ומקשטים, אם תרצה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.