מולים שמנת
מולים שום שמנת עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מולים, לימון, מרק עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 32 דקות. הציון הזה די טוב. נסו מולים שום עם קרם קארי, מולים מאודים במרק יין לבן, ו מבשלים את הספר: מולים מאודים עם תירס ושרי (מתכונים דומים).
הוראות
קרצפו את המולים בעזרת מברשת ירקות מתחת למים זורמים; השלך כל אחד עם קליפות שבורות או שנשאר פתוח בעת הקשה. בסיר גדול על אש בינונית ממיסים 2 כפות חמאה בשמן הזית.
מוסיפים את פרוסות השום, הטימין והלימון ומבשלים עד שהכל התרכך, כ -5 דקות.
מוסיפים את המולים ומערבבים לציפוי כל הטעמים.
מוסיפים את היין, ואז את מרק העוף; מכסים את הסיר ומאדים במשך 10 עד 12 דקות עד שהמולים נפתחים.
מוציאים את המולים מהסיר. מוציאים את הבשר מ -10 מהמולים ומחזירים אותם לסיר יחד עם יתרת החמאה. בעזרת בלנדר טבילה, זמזום את הנוזל עד שהרוטב מסמיך והופך לקרמי; לטעום ולהתאים תיבול. מחלקים את שאר המולים בין קערות ההגשה וכף מעל הרוטב.
מגישים עם הרבה לחם צרפתי פריך לטבילה ברוטב.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכה עובדת ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא חציר לשפוך היל קלשון שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
חציר לשפוך היל קלשון שרדונה
מראה מבריק, קש חיוור עם גוונים ירוקים. תסיסה במיכל נירוסטה מאפשרת ביטוי מלא של ארומת פירות שרדונה ללא השפעה של אלון או ליס וכתוצאה מכך זר פירות טרופי בהיר ונקי. החיך עשיר בפירות טרופיים, חומציות ציפי נקייה מאזנת את אופי הפירות המתוקים וכתוצאה מכך חיך בהיר ורענן. כאשר שרדונה באיכות טובה משמש שרדונה לא מכוסה לוקח על רמה חדשה לגמרי של עומק ועוצמה.