קושיבינוני
מוכן ב32 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

מולים שמנת

מולים שמנת
מולים שום שמנת עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מולים, לימון, מרק עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 32 דקות. הציון הזה די טוב. נסו מולים שום עם קרם קארי, מולים מאודים במרק יין לבן, ו מבשלים את הספר: מולים מאודים עם תירס ושרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
קרצפו את המולים בעזרת מברשת ירקות מתחת למים זורמים; השלך כל אחד עם קליפות שבורות או שנשאר פתוח בעת הקשה. בסיר גדול על אש בינונית ממיסים 2 כפות חמאה בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את פרוסות השום, הטימין והלימון ומבשלים עד שהכל התרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3
מוסיפים את המולים ומערבבים לציפוי כל הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
4
מוסיפים את היין, ואז את מרק העוף; מכסים את הסיר ומאדים במשך 10 עד 12 דקות עד שהמולים נפתחים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוציאים את המולים מהסיר. מוציאים את הבשר מ -10 מהמולים ומחזירים אותם לסיר יחד עם יתרת החמאה. בעזרת בלנדר טבילה, זמזום את הנוזל עד שהרוטב מסמיך והופך לקרמי; לטעום ולהתאים תיבול. מחלקים את שאר המולים בין קערות ההגשה וכף מעל הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מגישים עם הרבה לחם צרפתי פריך לטבילה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכה עובדת ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא חציר לשפוך היל קלשון שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
חציר לשפוך היל קלשון שרדונה
חציר לשפוך היל קלשון שרדונה
 מראה מבריק, קש חיוור עם גוונים ירוקים. תסיסה במיכל נירוסטה מאפשרת ביטוי מלא של ארומת פירות שרדונה ללא השפעה של אלון או ליס וכתוצאה מכך זר פירות טרופי בהיר ונקי. החיך עשיר בפירות טרופיים, חומציות ציפי נקייה מאזנת את אופי הפירות המתוקים וכתוצאה מכך חיך בהיר ורענן. כאשר שרדונה באיכות טובה משמש שרדונה לא מכוסה לוקח על רמה חדשה לגמרי של עומק ועוצמה.