מולסה-גרנולה שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מולסה-גרנולן שקדים. והוא יספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם קינמון טחון, נבט חיטה, דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: גרנולה מולסה קוקוס, מולסה וחטיפי גרנולה זנגביל, ו גרנולה אלמונד ג'וי.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד קצוץ גס.
מערבבים תערובת שיבולת שועל, מלח וקינמון בקערה בינונית; לזרוק היטב.
מורחים תערובת שיבולת שועל על תבנית אפייה; אופים ב 325 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
הסר תערובת מתוך תבנית אפייה; מערבבים דומדמניות.
מכסים גיליון אפייה בנייר קלף; נייר מעיל עם ספריי בישול.
מערבבים חמוציות, סוכר, מולסה, שמן קנולה, ותמצית וניל בסיר קטן על חום בינוני. מבשלים 4 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות.
יוצקים את תערובת חמוציות על תערובת שיבולת שועל, זורק למעיל.
מורחים את הגרנולה באופן שווה על תבנית אפייה מוכנה.
אופים ב 325 במשך 15 דקות או עד התערובת משחימים קלות.
הסר גרנולה מהתנור, וקריר לחלוטין. לשבור לחתיכות קטנות. אחסן גרנולה במיכל אטום במקרר למשך עד 2 שבועות.