קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

מולסה-חזיר צלוי

מולסה-חזיר צלוי
בשר חזיר צלוי מולסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם בשר חזיר פילה, מולסה, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי, בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי, ו מולסה תפוחים קלוי בשר חזיר עם תפוחי אדמה מתוקים, תפוחים ואגוזים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 232°. בקערה קטנה, מערבבים את המולסה, סוכר חום, מיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את החזיר במחבת צלייה ויוצקים את הדבשה זיגוג על tenderloins, הופך מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מניחים את החזיר בתנור וצולים, לאחר 10 דקות. צולים עוד 10 דקות או עד שהבשר רושם 71° על מדחום שנקרא מיידית.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מהתנור, לכסות בנייר כסף, ולתת לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
יוצקים את הטפטוף מהמחבת הצלייה לסיר קטן.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד מעובה, 3 עד 5 דקות.פרוסה 2 של tenderloins ומגישים עם הרוטב. מקררים את הפינות הנותרות לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו