מולסה-טורקיה מזוגגת
טורקיה מולסה מזוגגת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 940 קלוריות, 123 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך חמאה, תפוחים, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: מולסה-טורקיה מזוגגת, מולסה-חזה הודו מזוגג ודלעת בלוט, ו פלפל שחור-מולסה רימונים מזוגגת טורקיה.
הוראות
הסר את הקרביים והצוואר, ולשטוף את טורקיה עם מים קרים.
ניקוז חלל היטב; טפיחה יבשה. מערבבים יחד מולסה, הבא 5 מרכיבים, ו 1 כף מלח כשר בקערה קטנה.
החל חלל הצוואר, לשחרר את העור טורקיה מן השד ומקלות תיפוף ללא ניתוק לחלוטין העור; לשפשף 1/4 כוס דבשה זיגוג מתחת לעור. תחליף עור.
מפזרים מלח כשר ופלפל שחור על כל הציפור.
מניחים שאלוט ותפוחים בחלל טורקיה. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט המטבח; לקפל קצות הכנפיים תחת.
מניחים תרנגול הודו, חזה למעלה, על מתלה צלייה במחבת גדולה וכבדה צלייה.
צלי 1 שעה ו 30 דקות; מברשת עם תערובת מולסה שמורה, ולהוסיף מרק למחבת. צלי, צחצוח עם זיגוג כל 30 דקות, 1 שעה 30 דקות, או עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה ביותר של הירך רושם 16
(מגן עם רדיד אלומיניום כדי למנוע בראונינג עודף, במידת הצורך.)
בואו לעמוד 30 דקות לפני גילוף, הזמנת טפטוף מחבת לרוטב ממוסמר.