מולסה מחיטה מלאה לחם שטוח
מולסה חיטה מלאה לחם שטוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הלחם שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, קמח, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . , שהוא מוצק. נסו לחם מחיטה מלאה, לחם חיטה מולסה, ו מולסה לחם מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
לטאטא את קמח החיטה המלא, קמח לכל מטרה, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה.
מערבבים שמן צמחי, מים רותחים, דבש ודבשה לתוך תערובת הקמח, ומערבבים עד לשלב ביסודיות. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין היטב, ללוש כמה פעמים כדי להיות בטוח הבצק מעורבב לחלוטין. מחלקים את הבצק לרבעים, לגלגל כל רבעון לכדור. לחץ על כל כדור בצק למעגל בעובי של 1/4 אינץ', והנח על תבנית אפייה מוכנה. אם תרצה, השתמש בסכין מטבח כדי להבקיע קלות את הלחמים עם 2 קווים לחצות כדי לשבור את הלחמים בנפרד מאוחר יותר.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה, כ 15 דקות. אם תרצה, לצחצח את הלחמים עם חמאה מומסת לאחר הסרת מהתנור.