מולסה ספירס בטטה חזרת בטטה
מולסה בחנית בטטה מתוקה חזרת עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 251 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חזרת בבקבוק, דבשה, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מולסה חזרת מחית תפוחי אדמה ספירס, חניתות בטטה צלויות, ו ספירס מתוק & לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
אם חניתות תפוחי אדמה הם ארוכים מאוד, חצי אותם באלכסון. לזרוק תפוחי אדמה עם שמן 3/4 כפית מלח בקערה גדולה, ואז להפיץ בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה גדולה (1 אינץ עמוק). צולים בשליש התחתון של התנור, פונים פעם או פעמיים, עד למכרז, 18 עד 22 דקות. תשאירי את התנור דולק.
בעוד תפוחי אדמה צולים, להביא חמאה, דבשה, חזרת (עם מיץ), ונשאר 1/2 כפית מלח לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב, ואז להפחית את החום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעט מעובה מופחת כ 3/4 כוס, כ 5 דקות.
העברת תערובת לבלנדר ו purée 30 שניות (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים).
יוצקים זיגוג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה חסינת חום, לחיצה על והשלכת מוצקים.
טפטוף זיגוג על תפוחי אדמה מתוקים מבושל בעדינות לזרוק עד מצופה.
ממש לפני ההגשה, אופים בטטות מזוגגות בשליש התחתון של התנור עד חם, 3 עד 5 דקות.
תפוחי אדמה מתוקים ניתן קלוי 2 שעות קדימה. לזרוק עם זיגוג לחמם רק לפני ההגשה.