קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מולסה-עוגת פקאן בורבון

מולסה-עוגת פקאן בורבון
מולסה - פאי בורבון פקאן יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, בורבון, קיצור ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מולסה-עוגת פקאן בורבון, בשר חזיר עם בורבון, מולסה, וזיגוג פקאן, ו בשר חזיר עם בורבון, מולסה, וזיגוג פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, 2 כפות חמאה, קיצור, סוכר מגורען ומלח במעבד מזון עד שזה נראה כמו ארוחה טובה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את 4 כפות הנותרים חמאה ודופק עד שהוא חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
טפטוף בחומץ ו 2 כפות מים קרים ודופק עד הבצק פשוט מגיע יחד. הפוך לחתיכת ניילון נצמד; השתמש בפלסטיק כדי לעזור ליצור את הבצק לדיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה. (הבצק יכול להיות קפוא עד 2 חודשים; להפשיר בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להקל לתוך צלחת עוגה 9 אינץ', לקפל את הבצק התלוי מתחת עצמו crimp את הקצה עם האצבעות. תרגע לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
בינתיים, להפוך את המילוי: למקם מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה וטוסט עד החשיך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מעבירים לצלחת ומחזירים את תבנית האפייה הריקה למדף התנור התחתון. ממיסים את החמאה במחבת קטנה על חום בינוני ומבשלים, ערבוב עם מרית גומי, עד כתמים חומים מופיעים, כ 8 דקות; בואו להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
להקציף את החמאה השחומה, ביצים, סוכר חום, מולסה, בורבון ומלח בקערה. לפזר את אגוזי פקאן קלויים בקרום מוכן; לשפוך בתערובת הסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
שים את העוגה ישירות על תבנית האפייה החמה בתנור ולהפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ואת המילוי מוגדר, 45 עד 55 דקות. (לכסות את הקצה בנייר כסף אם זה השחמה מהר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
העברה למתלה ולתת מגניב לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
12
צילום: ג ' וני מילר

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי