קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

מולסה צלויה חזה עוף עם צ'ארד שוויצרי מוקפץ

מולסה צלויה חזה עוף עם צ'ארד שוויצרי מוקפץ
מולסה צלויה חזה עוף עם צ'ארד שוויצרי מוקפץ הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 577 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, חצאי חזה עוף, מולסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל שוויצרי מוקפץ, מוקפץ Chard שוויצרי, ו תבשיל שוויצרי מוקפץ.

הוראות

1
מטלית חום. ללטף את העוף יבש עם מגבות נייר, קילו לעובי אפילו, ומניח על מחבת broiler. בקערה קטנה, לשלב את הקטשופ, מולסה, 1 כף השמן, תיבול אידיוט, 1/4 כפית מלח, ו 3 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Jerkתיבול Jerk
2
להבריש את העוף עם כמה זיגוג. לצלות, צחצוח מדי פעם, עד מבושל דרך, כ 9 דקות. השליכו את הזיגוג הנותר.
מרכיבים שתצטרך
3
מברשת את הלחם עם 1 כף השמן ומפזרים את השום. לטגן עד קריספ, 1 1/2 דקות. פרוס את לרוחב הלחם. בינתיים, לחמם את השמן הנותר במחבת גדולה על חום בינוני, להוסיף את שאלוט, ולבשל, ערבוב, במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את chard, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים עד נבול ומכרז, על 5 דקות. מחלקים את העוף, סלק ולחם בין צלחות בודדות.
מרכיבים שתצטרך