מולסה צלויה חזה עוף עם צ'ארד שוויצרי מוקפץ
מולסה צלויה חזה עוף עם צ'ארד שוויצרי מוקפץ הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 577 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, חצאי חזה עוף, מולסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל שוויצרי מוקפץ, מוקפץ Chard שוויצרי, ו תבשיל שוויצרי מוקפץ.
הוראות
מטלית חום. ללטף את העוף יבש עם מגבות נייר, קילו לעובי אפילו, ומניח על מחבת broiler. בקערה קטנה, לשלב את הקטשופ, מולסה, 1 כף השמן, תיבול אידיוט, 1/4 כפית מלח, ו 3 כפות מים.
להבריש את העוף עם כמה זיגוג. לצלות, צחצוח מדי פעם, עד מבושל דרך, כ 9 דקות. השליכו את הזיגוג הנותר.
מברשת את הלחם עם 1 כף השמן ומפזרים את השום. לטגן עד קריספ, 1 1/2 דקות. פרוס את לרוחב הלחם. בינתיים, לחמם את השמן הנותר במחבת גדולה על חום בינוני, להוסיף את שאלוט, ולבשל, ערבוב, במשך 4 דקות.
מוסיפים את chard, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים עד נבול ומכרז, על 5 דקות. מחלקים את העוף, סלק ולחם בין צלחות בודדות.