קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

מולסה-צלעות תינוק מזוגגות

מולסה-צלעות תינוק מזוגגות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מולסה מזוגגות התינוק בחזרה צלעות. מנה אחת מכילה 1189 קלוריות, 89 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . אם יש לכם אבקת בצל, קטשופ, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. נסו צלעות חזיר גב לתינוק בגריל עם מולסה ורוטב בורבון, צלעות תינוק מזוגגות, ו צלעות תינוק מזוגגות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הצלעות בשקיות ניילון גדולות הניתנות לסגירה חוזרת; הוסף קולה. אטמו שקיות והפכו למעיל; מכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
קולהקולה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מסננים וזורקים קולה. צלעות טפיחה יבשות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
קולהקולה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
שלב את התבלינים; לשפשף מעל צלעות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
הכן גריל לחום עקיף, באמצעות מחבת טפטוף.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מקום צלעות מעל מחבת; גריל, מכוסה, מעל עקיף בינוני חום עבור 1 שעה, או עד שהם רכים, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בקערה קטנה שלבו מרכיבי רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מברישים מעל צלעות; גריל, מכוסה, על אש בינונית 10-20 דקות יותר או עד להשחמה, הופך ומבשל מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו