מולסה-קבב סטייקים בלסמי עם עגבניות ירוקות
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך חומץ בלסמי, עגבניות, מולסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו אפרסקים עוגה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 38 דקות. נסו מולסה-קבב חזיר בלסמי עם עגבניות ירוקות ושזיפים, קפה וצ'יפוטלה-קבב סטייקים משופשפים עם רוטב מחבת מולסה מוצק, ו קבב סטייק רוזמרין בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
משרים שיפודי עץ במים כדי לכסות 30 דקות.
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה). סטייק חוט ו -3 המרכיבים הבאים לסירוגין על שיפודים, משאיר שטח 1/4 אינץ ' בין חתיכות.
מפזרים קבבים עם מלח ופלפל מתובל. מערבבים יחד מולסה וחומץ.
קבב גריל, מכוסה במכסה גריל, 4 דקות בכל צד. למרוח עם חצי תערובת מולסה, גריל 2 דקות. Turn, baste עם חצי הנותרים של תערובת מולסה, גריל 2 דקות יותר או עד הסוף.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Darioush חתימה מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
![מרלו עם חתימה של דריוש]()
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק