מונטריי עוף פסטה לאפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מונטריי עוף פסטה לאפות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. אם יש לכם בייקון אוסקר מאייר, גבינת מונטריי ג'ק, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מאפה תירס מונטריי, מהפך מונטריי ג'ק תירס אופים, ו פסטה עם מולים וג'ק מונטריי.
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
בינתיים, להמס חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים 6 דקות. או עד פריך במכרז. תערובת בקמח; לבשל ומערבבים 1 דקות. בהדרגה מערבבים במרק; לבשל 3 עד 4 דקות. או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים 1 כוס גבינה מגוררת; מבשלים ומערבבים 1 דקות. או עד שנמס.
מוסיפים למרכיבים במחבת יחד עם העוף והבייקון; מערבבים היטב.
העברה לתבנית אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; העליון עם שאריות גבינה גרוסה. כיסוי.
אופים 40 דקות., חשיפת ציפוי עם פרמזן במשך 10 דקות האחרונות. למעלה עם עגבניות וכוסברה.