מוס דגים נורבגי (פישפודינג)
המתכון דגים נורבגי מוס (fiskepudding) מוכן בסביבות 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט מרהיב pescatarian ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1429 קלוריות, 107 גר' של חלבון, ו 84 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, קצפת, חלב הומו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. עם כפית ציון של 80% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו כדורי דגים נורבגיים ויפניים, Norwegian Gravlax, ו Norwegian Gravlax (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף ולטפוח יבש פילה, להסיר כל עור, לרכך את הדגים, לרכך כמה פעמים, כך שיש לך מרקם עדין.אתה יכול להשתמש בבלנדר שלך אבל להיזהר אתה לא רוצה פירה זה - עדיף לעשות את זה ביד, כך הדג שומר קצת מרקם אבל הוא טחון דק.
מוסיפים מלח, פלפל, אגוז מוסקט וקמח תפוחי אדמה, מערבבים היטב.מערבבים את הפארסה במרץ לאט לשלב את החלב & שמנת, פועם כל הזמן.חמאה 2 1/2-3 ליטר עובש מלבני, מפזרים את פירורי הלחם ציפוי התבנית.
מוסיף את המוס עד עובש הוא 3/4 מלא.מכסים בנייר כסף או בנייר כסף.
מניחים עובש בצלחת גדולה יותר, למלא במים.
אופים בתנור 375 במשך כ 1 שעה או עד סכין יוצא נקי.הפוך את התבנית בזהירות רבה.לקשט עם שרימפס ופטרוזיליה.
מגישים עם רוטב נשפך על זה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.