מוס דלעת קל וטעים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 80 גרם שומן, ובסך הכל של 878 קלוריות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 30 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, קליפת תפוז הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מוס דלעת קל וטעים, מוס עוגת גבינה דלעת קלה, ו מוס דלעת מהיר וקל.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מכניסים את השמנת הכבדה לקערת מערבל המעמד המצויד בקצף.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
מקציף
קערה
3
מקציפים עד שנוצרות פסגות בינוניות, 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
בקערה נפרדת מקציפים יחד את מחית הדלעת והחלב.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומר
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מוסיפים את תערובת הפודינג והווניל ומקציפים לשילוב. מקפלים פנימה את הקצפת ומשלבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
תערובת פודינג
וניל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מעבירים את המוס לקערות קינוח או רמקינס של 6 (7 אונקיות).
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
קערה
7
מקום במקרר לפחות 1 שעה עד 4 לפני ההגשה.
8
קוצצים גס את הפקאנים המתובלים ומפזרים על גבי המוס רגע לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים מסוכרים
9
מרפדים תבנית חצי גיליון בקלף ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מערבבים יחד את המלח, הכמון, הקאיין, הקינמון וקליפת התפוז בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
קינמון
פלפל קאיין טחון
כמון
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
מניחים את האגוזים במחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' ומניחים על אש בינונית. טוסט, תוך ערבוב תדיר, במשך 4 עד 5 דקות עד שהם פשוט מתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
טוסט
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
13
מוסיפים את תערובת התבלינים ומערבבים לאיחוד. לאחר השילוב מוסיפים את הסוכרים והמים תוך ערבוב עד שהתערובת מסמיכה ומצפה את האגוזים, כ -2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
אגוזים
14
מעבירים את האגוזים לתבנית הסדין המוכנה ומפרידים אותם בעזרת מזלג או מרית. הניחו לאגוזים להתקרר לחלוטין לפני העברתם לכלי אטום לאחסון.