מוס כבד עוף
מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו כמה עלי דפנה, בגט ; מלח ים קשקשי; cornichons, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. מתכונים דומים: כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, מוס כבד עוף, ו מוס כבד עוף.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
קוק שאלוט בשמן במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 4 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
הסר מהחום ומוסיף בזהירות קוניאק (השתמש בזהירות; אם קוניאק מצית, לנער מחבת), ואז להרתיח עד כ 2 כפות, 1 עד 2 דקות.
להעביר לבלנדר ולהוסיף כבדים וחלמונים, ואז פירה עד חלקה.
מוסיפים חלב, קמח, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ואולספייס ומתערבבים עד לשילוב.
יוצקים לתוך קרוק, ברפרוף את כל קצף.
שים את קרוק במחבת אפייה גדולה ואופים באמבט מים עד שמוס מוגדר רק וסכין חדה קטנה מוכנסת למרכז יוצאת נקייה, כ -55 דקות.
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת לעמוד 3 דקות.
סדר ביי משאיר דקורטיבי על גבי מוס. קצף דל שומן מן החמאה, ואז כפית מספיק חמאה מבהירה על מוס כדי לכסות את פני השטח שלה, עוזב מוצקים חלביים בתחתית סיר.
מוס צ ' יל לחלוטין, חשוף, כ 4 שעות. להביא לטמפרטורת החדר על 1 שעה לפני ההגשה.
* מוס יכול להתבצע 5 ימים קדימה ומקורר, מכוסה לאחר 4 שעות.* עלי המפרץ במתכון זה הם דקורטיביים. אם עלים טריים אינם זמינים, השתמש רק 2 או 3 מיובשים. אחרת, הטעם שהם להקנות יהיה חזק מדי. אל תאכלו אותם (טריים או יבשים), כי הם יכולים להיות קשים וחדים.