קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

מוס קוויאר

מוס קוויאר
מוס קוויאר מתכון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 512 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מיץ לימון, שמן תירס, תפוחי אדמה איידהו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו קוויאר צ'ילי ליים טקסס (קוויאר קאובוי), מוס מוקה עם פלפל סצ'ואן (Mousse au Mokan et Poivre), ו מוס שוקולד בננה ללא ביצים / מוס מהיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השקדים בקערה חסינת חום עם מים רותחים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו לעמוד עד שהמים פושרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מסננים היטב, באמצעות קצות האצבעות שלך, לקפוץ ולהשליך את העורות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
4
קו מגש קטן או תבנית אפייה עם קלף או נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
מניחים את השקדים הקלופים על המגש מוכן ומקררים במשך כ 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
6
מחממים התנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את השקדים מהמקרר והנח על תבנית אפייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
מעבירים לתנור שחומם מראש ואופים במשך כ 15 דקות, רק כדי להתייבש מעט. אל תצלי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
יוצקים על 1 כפית של שמן התירס לתוך קערה בינונית ערבוב, באמצעות קצות האצבעות שלך, לשפשף את השמן סביב הפנים של הקערה כדי מעיל בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
10
מערבבים את השקדים עם תפוחי האדמה והבצל בקערה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים 1 כף השמן וזורקים למעיל, מועכים את תפוחי האדמה מעט ומפרקים את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
12
עבודה עם כשליש מתערובת השקדים בכל פעם, להעביר אותו דרך מערבל חשמלי מצויד מצורף מטחנה בסדר או דרך מטחנת בשר עצמאי לתוך הקערה משומנת, המאפשר את האוכל לעבור דרך המטחנה לחלוטין לפני הוספת השלישי הבא. זה ימנע סתימה. העקביות צריכה להיות של ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
כאשר כל התערובת כבר הקרקע, להסיר את הקובץ המצורף מטחנה מן המיקסר ולהתאים את המיקסר עם הקערה ואת ההנעה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מניחים את tarama בקערת המיקסר, עם המיקסר על מהירות נמוכה, להתחיל להכות את tarama, הוספת שמן התירס הנותרים בזרם איטי, יציב. לאחר מכן להוסיף את שמן זית כתית נוספת בזרם איטי, יציב. כאשר מעורבב היטב, להסיר את הקובץ המצורף ההנעה ולשנות את שוט החוט. ממשיכים לערבב במהירות בינונית, מוסיפים את מיץ הלימון בזרם איטי ויציב.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בצל אדום קצוץ דק להגשהבצל אדום קצוץ דק להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
. כאשר מעורבב היטב, לעצור את המנוע, לגרד את הצדדים של הקערה, ולהוסיף את תערובת השקדים. עם המיקסר על מהירות נמוכה, לשלב לאט את תערובות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
. כאשר משולבים היטב, להתחיל להוסיף את סודה, אונקיה בכל פעם, עד taramasalata הוא קל ואוורירי כמו פירה קל, רך.
מרכיבים שתצטרך
TaramasalataTaramasalata
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מים מוגזיםמים מוגזים
17
העברה למכל אחסון שאינו מגיב, כיסוי, ומקרר לפחות 1 שעה לפני ההגשה עם משולשי פיתות חמים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
18
מאמר var
19
Type_27_data = {};
20
מאמר
21
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.