מוס קוויאר
מוס קוויאר מתכון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 512 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מיץ לימון, שמן תירס, תפוחי אדמה איידהו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו קוויאר צ'ילי ליים טקסס (קוויאר קאובוי), מוס מוקה עם פלפל סצ'ואן (Mousse au Mokan et Poivre), ו מוס שוקולד בננה ללא ביצים / מוס מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השקדים בקערה חסינת חום עם מים רותחים כדי לכסות.
בואו לעמוד עד שהמים פושרים.
מסננים היטב, באמצעות קצות האצבעות שלך, לקפוץ ולהשליך את העורות.
קו מגש קטן או תבנית אפייה עם קלף או נייר שעווה.
מניחים את השקדים הקלופים על המגש מוכן ומקררים במשך כ 8 שעות או לילה.
הסר את השקדים מהמקרר והנח על תבנית אפייה קטנה.
מעבירים לתנור שחומם מראש ואופים במשך כ 15 דקות, רק כדי להתייבש מעט. אל תצלי.
יוצקים על 1 כפית של שמן התירס לתוך קערה בינונית ערבוב, באמצעות קצות האצבעות שלך, לשפשף את השמן סביב הפנים של הקערה כדי מעיל בקלילות.
מערבבים את השקדים עם תפוחי האדמה והבצל בקערה משומנת.
מוסיפים 1 כף השמן וזורקים למעיל, מועכים את תפוחי האדמה מעט ומפרקים את הבצל.
עבודה עם כשליש מתערובת השקדים בכל פעם, להעביר אותו דרך מערבל חשמלי מצויד מצורף מטחנה בסדר או דרך מטחנת בשר עצמאי לתוך הקערה משומנת, המאפשר את האוכל לעבור דרך המטחנה לחלוטין לפני הוספת השלישי הבא. זה ימנע סתימה. העקביות צריכה להיות של ארוחה גסה.
כאשר כל התערובת כבר הקרקע, להסיר את הקובץ המצורף מטחנה מן המיקסר ולהתאים את המיקסר עם הקערה ואת ההנעה.
מניחים את tarama בקערת המיקסר, עם המיקסר על מהירות נמוכה, להתחיל להכות את tarama, הוספת שמן התירס הנותרים בזרם איטי, יציב. לאחר מכן להוסיף את שמן זית כתית נוספת בזרם איטי, יציב. כאשר מעורבב היטב, להסיר את הקובץ המצורף ההנעה ולשנות את שוט החוט. ממשיכים לערבב במהירות בינונית, מוסיפים את מיץ הלימון בזרם איטי ויציב.
. כאשר מעורבב היטב, לעצור את המנוע, לגרד את הצדדים של הקערה, ולהוסיף את תערובת השקדים. עם המיקסר על מהירות נמוכה, לשלב לאט את תערובות.
. כאשר משולבים היטב, להתחיל להוסיף את סודה, אונקיה בכל פעם, עד taramasalata הוא קל ואוורירי כמו פירה קל, רך.
העברה למכל אחסון שאינו מגיב, כיסוי, ומקרר לפחות 1 שעה לפני ההגשה עם משולשי פיתות חמים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;