קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

מוס שוקולד ג'ירארדלי

מוס שוקולד ג'ירארדלי
מוס שוקולד ג'ירארדלי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה משרת 8 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 440 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-114 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם קקאו שוקולד מריר צ'יפס, קפה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 31%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו פאי פקאן שוקולד ג'ירארדלי, בראוניז קרמל שוקולד ג'ירארדלי, ו ג'ירארדלי שוקולד מריר עז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים את השמנת ליצירת פסגות קלות. מניחים בצד במקרר. ממיסים את השוקולד צ ' יפס בקערת ערבוב גדולה המונחת על מים רותחים בקושי. בינתיים מקציפים את הביצים עם הסוכר עד שהם תפוחים וסמיכים מאוד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מערבבים את הקפה החם לשוקולד צ ' יפס המומס. התערובת תתחיל להתעבות, אז עבדו במהירות. מערבבים במהירות את הביצים הטרופות ואז מקפלים פנימה את הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
יוצקים או כף תערובת לתוך כוסות או קערות, ומצננים עד המשרד, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה