קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מוס שוקולד טורט

מוס שוקולד טורט
טורט מוס שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. יום ולנטין יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. אם יש לכם סוכר, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 19%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מוס שוקולד טורט, מוס שוקולד טורט, ו שוקולד מוקה מוס טורט.

הוראות

1
שלב את שלושת המרכיבים הראשונים; לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ ' משומן. מחבת קפיצית.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
2
אופים בחום של 375 זוגות במשך 8-10 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים כל טעם של שוקולד בקערה נפרדת; מניחים בצד. בקערה אחרת, מפזרים ג ' לטין מעל מים; תן לעמוד במשך 1 דקה או עד להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בקערה קטנה מקציפים חלמונים במהירות גבוהה למשך 3 דקות או עד שהם בהירים ותפוחים. מוסיפים סוכר בהדרגה, מקציפים עד לקבלת צבע סמיך ולימון. בהדרגה לטאטא חצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מעבירים לסיר גדול; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שמד חום קורא 160 זָהוּר והתערובת מסמיכה, כ -3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מסירים מהאש; מערבבים פנימה ג ' לטין עד להמסה. שופכים מיד שליש מתערובת הביצים על כל טעם שוקולד; מערבבים במהירות כל אחד עד להמסה. מגניב במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
בקערה גדולה מקציפים קצפת עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים שליש מהקצפת לכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
יוצקים תערובת שוקולד מריר לתבנית מוכנה. מקפיאים עד ליציבות, כ -15 דקות. חזור על הפעולה עם תערובת שוקולד חלב, ואז תערובת שוקולד לבן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שוקולד חלבשוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
כדי לשרת, בזהירות להפעיל חדה סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר את הצד של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מקשטים אם רוצים על ידי טפטוף שוקולד מומס ליצירת ענפי אורן וציפוי אצטרובלים שקדים שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "