מוס שוקולד טורט
טורט מוס שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. יום ולנטין יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. אם יש לכם סוכר, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 19%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מוס שוקולד טורט, מוס שוקולד טורט, ו שוקולד מוקה מוס טורט.
הוראות
שלב את שלושת המרכיבים הראשונים; לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ ' משומן. מחבת קפיצית.
אופים בחום של 375 זוגות במשך 8-10 דקות. מגניב.
מניחים כל טעם של שוקולד בקערה נפרדת; מניחים בצד. בקערה אחרת, מפזרים ג ' לטין מעל מים; תן לעמוד במשך 1 דקה או עד להתרכך.
בקערה קטנה מקציפים חלמונים במהירות גבוהה למשך 3 דקות או עד שהם בהירים ותפוחים. מוסיפים סוכר בהדרגה, מקציפים עד לקבלת צבע סמיך ולימון. בהדרגה לטאטא חצי וחצי.
מעבירים לסיר גדול; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שמד חום קורא 160 זָהוּר והתערובת מסמיכה, כ -3 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה ג ' לטין עד להמסה. שופכים מיד שליש מתערובת הביצים על כל טעם שוקולד; מערבבים במהירות כל אחד עד להמסה. מגניב במשך 10 דקות.
בקערה גדולה מקציפים קצפת עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים שליש מהקצפת לכל קערה.
יוצקים תערובת שוקולד מריר לתבנית מוכנה. מקפיאים עד ליציבות, כ -15 דקות. חזור על הפעולה עם תערובת שוקולד חלב, ואז תערובת שוקולד לבן.
כדי לשרת, בזהירות להפעיל חדה סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר.
מקשטים אם רוצים על ידי טפטוף שוקולד מומס ליצירת ענפי אורן וציפוי אצטרובלים שקדים שוקולד.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "