מוס שוקולד צרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מוס שוקולד צרפתי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 504 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך שוקולד אפייה, תמצית vanillan, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מוס שוקולד צרפתי מסורתי {Mousse au Chocolat}, מוס שוקולד צרפתי, ו מוס שוקולד, בסגנון צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום ומניחים מעל סיר המכיל בקושי מים רותחים (או להשתמש בדוד כפול). ממיסים את השוקולד והחמאה יחד ומערבבים עם כף עץ עד חלקה.
מוסיפים את חלמוני הביצה לשוקולד, 1 על 1, מכים עם מקצף עד incorporated. תניח בצד.
בקערה אחרת, לנצח את החלבונים ביצה עד קצף.
מוסיפים את הקרם של טרטר וממשיכים להכות. בהדרגה לטאטא 1/4 כוס סוכר ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס.
לנצח שמנת כבדה בקערה צוננת עד שהוא מתחיל קצף להתעבות.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים סוכר ווניל. המשך להקציף את הקרם עד שהוא מחזיק פסגות רכות.
בהדרגה בעדינות לקפל את החלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד כדי להאיר אותו. לאחר מכן, לקפל בעדינות את הקצפת. שמור על עצמך לא לעבוד במוס. מחלקים מוס לתוך 4 כוסות בודדות. כיסוי וצינה במשך כמה שעות.
מקשטים עם קצפת ושבבי שוקולד לפני ההגשה.