תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מוס שוקולד צרפתי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 504 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך שוקולד אפייה, תמצית vanillan, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מוס שוקולד צרפתי מסורתי {Mousse au Chocolat}, מוס שוקולד צרפתי, ו מוס שוקולד, בסגנון צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום ומניחים מעל סיר המכיל בקושי מים רותחים (או להשתמש בדוד כפול). ממיסים את השוקולד והחמאה יחד ומערבבים עם כף עץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר מחום וקריר מעט.
3
מוסיפים את חלמוני הביצה לשוקולד, 1 על 1, מכים עם מקצף עד incorporated. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
בקערה אחרת, לנצח את החלבונים ביצה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הקרם של טרטר וממשיכים להכות. בהדרגה לטאטא 1/4 כוס סוכר ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
6
לנצח שמנת כבדה בקערה צוננת עד שהוא מתחיל קצף להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את 2 כפות הנותרים סוכר ווניל. המשך להקציף את הקרם עד שהוא מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
בהדרגה בעדינות לקפל את החלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד כדי להאיר אותו. לאחר מכן, לקפל בעדינות את הקצפת. שמור על עצמך לא לעבוד במוס. מחלקים מוס לתוך 4 כוסות בודדות. כיסוי וצינה במשך כמה שעות.