מוסטצ'ולי תרד אפוי
מוסטצ'ולי תרד אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך mostaccioli, קמח, תרד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו מוסטצ'ולי לאפות, מוסטצ'ולי לאפות, ו מוסטצ'ולי אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
ממיסים 1 כף מרגרינה בסיר כבד בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 5 דקות או עד למכרז.
מוסיף קמח; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב; לבשל 4 דקות או עד מבעבע.
הסר מהחום. מערבבים ב 1/4 גבינות כוס, תיבול איטלקי, ופלפל; להסיר מהחום.
מערבבים פסטה, רוטב גבינה, 1 כוס גבינה, עגבניות, ותרד בקערה גדולה; מערבבים היטב. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
שלב פירורי לחם, 2 כפות גבינה, ונותר 1 כף מרגרינה; מפזרים על תערובת פסטה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מחומם היטב.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.