מוסקה
מוסקאן היא מנה ים תיכונית עיקרית. , מתכון זה מכסה 91% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-1 מנות. מנה אחת מכילה 3971 קלוריות , 205 גרם חלבון ו -250 גרם שומן . 758 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם בשר בקר טחון, אגוז מוסקט טחון, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון של 82% , המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: מוסקה יוונית קלאסית , מוסקה טלה ללא גלוטן ומוסקת טלה .
הוראות
מניחים את פרוסות החציל על נייר סופג, מפזרים מעט מלח ומניחים בצד למשך 30 דקות כדי להוציא את הלחות. לאחר מכן במחבת על אש גבוהה, מחממים את שמן הזית. מטגנים במהירות את החציל עד להשחמה. מניחים בצד על נייר סופג לניקוז.
במחבת גדולה על אש בינונית, ממיסים את החמאה ומוסיפים את בשר הבקר הטחון, מלח ופלפל לפי הטעם, בצל ושום. לאחר השחמה של הבקר, מפזרים פנימה קינמון, אגוז מוסקט, עשבי תיבול משובחים ופטרוזיליה.
יוצקים פנימה את רוטב העגבניות והיין, ומערבבים היטב. מבשלים במשך 20 דקות. מניחים להתקרר, ואז מערבבים פנימה ביצה טרופה.
להכנת רוטב הבשמל, מתחילים בצריבה של החלב בסיר. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מקציפים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. חום נמוך יותר; יוצקים בהדרגה את החלב החם תוך כדי טריפה מתמדת עד שהוא מסמיך. מתבלים במלח, ופלפל לבן.
מסדרים שכבת חצילים בתבנית אפייה משומנת בגודל 9X13 אינץ'. מכסים את החצילים בכל תערובת הבשר, ואז מפזרים 1/2 כוס גבינת פרמזן על הבשר. מכסים בחצילים שנותרו, ומפזרים עוד 1/2 כוס גבינה מעל.
יוצקים את רוטב הבשמל מעל, ומפזרים את אגוז המוסקט.
אופים במשך שעה אחת ב-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).