המתכון מוסקה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 20 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 944 קלוריות. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת פרמזן, בזיליקום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: מוסקה, מוסקה, ו מוסקה.
הוראות
1
בסיר גדול, כבד, חום 1/4 כוס שמן; בשר טחון דק, בצל ושום עד משחימים קלות; להוסיף אורגנו, בזיליקום, קינמון, מלח, זיתים בשלים (אם שימוש) ורוטב עגבניות; לכסות ומבשלים לאט על 30 דקות; לחשוף ומבשלים לאט לאט עוד 30 דקות.בעוד רוטב מבשלים, להכין רוטב בשמל (מתכון להלן) וחציל; לחתוך קצוות מחציל (1 גדול או 2 קטן) ולחתוך פרוסות 1/2-אינץ ' עבה (אם באמצעות חציל גדול, סוג הבקבוק, לקלף את העור ברצועות עם מקלף ירקות-יצירת מראה מפוספס-עם כמה מהקליפה משמאל על וכמה כבוי. אם משתמשים בסגנון יפני (ארוך, סגול לבן), לא טורחים לקלף בכלל);
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
זיתים בשלים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
נייר אורז
אורזו או פסטה בצורת אורז
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
3
מקום תחת broiler ו broil עד חום בהיר;
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1
קליעי תפוחי אדמה מטוגנים רדודים בשמן זית עד חום זהוב או,
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2
עבור פחות קלוריות, מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה במחבת האפייה שלך, מברשת קלות עם שמן זית, אופים במשך 15 דקות, להמשיך עם הרכבה, או
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
אם אתה רוצה לחתוך קלוריות עוד יותר, parboil אותם במשך 8 דקות; לנקז היטב על הנייר towels.To להרכיב: בתבנית אפייה 13x9x2 אינץ', לארגן שכבת תפוחי אדמה, חופפים מעט, העונה קלות (תהיה רק שכבה אחת של תפוחי אדמה, כך להשתמש בכולם עד); הבא, לעשות שכבה של חצילים; מפזרים קצת פרמזן, קסרי (או) ופירורי לחם על חצילים; רוטב בשר שכבה, גבינות מגורדות טרי, פירורים ורוטב Bechamel עד כל משמש; אופים 45-50 דקות ב 350 מעלות או עד מרוסקים חום זהוב על top.To הפוך רוטב בשמל: בסיר, להמיס חמאה על חום בינוני-נמוך; לטאטא בקמח ומבשלים לאט עד חלק מבושל קלות (2-3 דקות); להוסיף מלח ולהסיר מחום; להוסיף חלב, לטאטא במהירות ולחזור לחום; לבשל עד עבה מבעבע, לטאטא כל הזמן; לאפשר מגניב 5 דקות, לטאטא פעם אחת בזמן כדי למנוע עור להיווצר; לשלב ביצים וגבינה מגוררת עם רוטב חוט רך לעשות.הערות מקפיא: לאחר מוסקה אפוי יש מבושל לחלוטין, לחתוך חתיכות בגודל הגשה, פעמיים לעטוף בנייר כסף להקפיא. להפשיר באופן הרגיל לחמם במיקרוגל (או תנור) לארוחה טעימה ומהירה, כאשר יש מעט זמן לבשל וארוחת ערב מוכנה ומחכה במקפיא!