המתכון מוסקה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 20 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 944 קלוריות. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת פרמזן, בזיליקום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: מוסקה, מוסקה, ו מוסקה.
הוראות
1
בסיר גדול, כבד, חום 1/4 כוס שמן; בשר טחון דק, בצל ושום עד משחימים קלות; להוסיף אורגנו, בזיליקום, קינמון, מלח, זיתים בשלים (אם שימוש) ורוטב עגבניות; לכסות ומבשלים לאט על 30 דקות; לחשוף ומבשלים לאט לאט עוד 30 דקות.בעוד רוטב מבשלים, להכין רוטב בשמל (מתכון להלן) וחציל; לחתוך קצוות מחציל (1 גדול או 2 קטן) ולחתוך פרוסות 1/2-אינץ ' עבה (אם באמצעות חציל גדול, סוג הבקבוק, לקלף את העור ברצועות עם מקלף ירקות-יצירת מראה מפוספס-עם כמה מהקליפה משמאל על וכמה כבוי. אם משתמשים בסגנון יפני (ארוך, סגול לבן), לא טורחים לקלף בכלל);
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
(מומלץ: קטלינה)
זיתים בשלים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
אורזו או פסטה בצורת אורז
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
קולף
גריסי פנינה לבנים
2
מניחים על גיליון עוגיות ומברשת עם שמן זית שנותר;
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מקום תחת broiler ו broil עד חום בהיר;
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1
קליעי תפוחי אדמה מטוגנים רדודים בשמן זית עד חום זהוב או,
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2
עבור פחות קלוריות, מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה במחבת האפייה שלך, מברשת קלות עם שמן זית, אופים במשך 15 דקות, להמשיך עם הרכבה, או
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
אם אתה רוצה לחתוך קלוריות עוד יותר, parboil אותם במשך 8 דקות; לנקז היטב על הנייר towels.To להרכיב: בתבנית אפייה 13x9x2 אינץ', לארגן שכבת תפוחי אדמה, חופפים מעט, העונה קלות (תהיה רק שכבה אחת של תפוחי אדמה, כך להשתמש בכולם עד); הבא, לעשות שכבה של חצילים; מפזרים קצת פרמזן, קסרי (או) ופירורי לחם על חצילים; רוטב בשר שכבה, גבינות מגורדות טרי, פירורים ורוטב Bechamel עד כל משמש; אופים 45-50 דקות ב 350 מעלות או עד מרוסקים חום זהוב על top.To הפוך רוטב בשמל: בסיר, להמיס חמאה על חום בינוני-נמוך; לטאטא בקמח ומבשלים לאט עד חלק מבושל קלות (2-3 דקות); להוסיף מלח ולהסיר מחום; להוסיף חלב, לטאטא במהירות ולחזור לחום; לבשל עד עבה מבעבע, לטאטא כל הזמן; לאפשר מגניב 5 דקות, לטאטא פעם אחת בזמן כדי למנוע עור להיווצר; לשלב ביצים וגבינה מגוררת עם רוטב חוט רך לעשות.הערות מקפיא: לאחר מוסקה אפוי יש מבושל לחלוטין, לחתוך חתיכות בגודל הגשה, פעמיים לעטוף בנייר כסף להקפיא. להפשיר באופן הרגיל לחמם במיקרוגל (או תנור) לארוחה טעימה ומהירה, כאשר יש מעט זמן לבשל וארוחת ערב מוכנה ומחכה במקפיא!