קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

מוסקה (טבעוני או צמחוני, אתה בוחר.)

מוסקה (טבעוני או צמחוני, אתה בוחר.)
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך חומץ יין, רוטב עגבניות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכונים דומים: מוסקה צמחונית, מוסקה צמחונית, ו מוסקה צמחונית.

הוראות

1
ביצוע פטה מזויף: קוביית טופו לתוך 1 " קוביות.לצלול במים רותחים & מבשלים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
2
ניקוז.
3
להקציף יחד מים, מיסו, חומץ & מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
מיסומיסו
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
הוסף טופו למרינדה. מערבבים בעדינות ומקררים. להשרות לפחות 2 ימים - עד 1 שבוע. לנער את המיכל מעת לעת.לפני השימוש, להסיר מרינדה מטופו & להתפורר טופו עם אצבעות. השתמש בתוך 2 שבועות אחרי שהוא התפורר. הערה צדדית; בן 2 שלי ממש אוהב את זה בכוחות עצמו!מנקודה זו זה צריך לקחת בערך 3 שעות:."זיעה" פרוסות חצילים בשכבה אחת על מגבות על ידי זליגת בנדיבות עם מלח (כשר או רגיל) במשך 45 דקות - 1 שעה, קרישה כל 15 דקות בערך, להעיף אחרי 30 דקות ומלח בצד השני. לשטוף לאחר חצילים החל להיראות חום בצבע. לאחר מכן לסחוט עם הידיים כדי להסיר כמה שיותר מים ככל האפשר, מסיימת עם לסחוט כמה מגבות נייר. קבוצות קטנות של סחיטה יש צורך. טובלים את פרוסות חצילים מיובשות בקמח כדי לייפות קלות את שני הצדדים. מטגנים ב 1/4 " שמן עד הקצוות משחימים קלות בצד אחד + 2 דקות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
ניקוז על מגבת או על מתלה קירור.בעוד חצילים מזיעים, מחממים תנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
קו נייר אפייה w / קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
מורחים תפוחי אדמה באופן שווה ואופים במשך 30 דקות.כמו כן, בעוד חציל מזיע, עבור רוטב "בשר":.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוסיפים מים רותחים ל-TVP.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
חלבון ירקות מרקםחלבון ירקות מרקם
9
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר ומערבבים בעדינות. במחבת, בצל מטגן בשמן 1 כפית עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
להוסיף שום, להמשיך לבשל במשך 1-2 דקות על אש נמוכה med.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
11
מוסיפים TVP, חומץ, רוטב עגבניות, אורגנו, פטרוזיליה, מלח, פלפל וקינמון. Stir.To להרכיב: מחממים תנור ל 400 מעלות.גריז או שמן צלחת אפייה 8x8 או 9x9 זה לפחות 2" גבוה.מכסים את החלק התחתון עם 1/2 של החצילים, ואז 1/2 של תפוחי האדמה, ואז 1/2 של זוקיני (לא מבושל), ואז כל תערובת הבשר ו 1/2 של פטה מזויף.סיום על ידי שכבות שאר החצילים, תפוחי אדמה, קישואים ו "פטה".
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
נייר אורזנייר אורז
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חלבון ירקות מרקםחלבון ירקות מרקם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
אופים במשך 1 שעה.בעוד הוא אפייה, להכין את רוטב בשמל אשר תוסיף מוסקה ולהמשיך לבשל עד שעה הוא למעלה:.ממיסים את השמן או החמאה, מקציפים ברציפות כשמוסיפים את הקמח, ואז מוסיפים לאט את החלב. שמור על זה עד שזה מתחיל להתעבות אשר יקרה פתאום. כאשר זה קורה, לכבות את החום ולהוסיף 1/4 c ביצה מקצף (אופציונלי) ואת המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
להקציף שוב רק כדי mix.At בשלב זה זה זה יכול להיות 20-30 דקות לתוך בישול. קח את מוסקה ושופכים את רוטב בשמל באופן שווה מעיל. נסו למלא פערים גדולים. אם יש לך תוספת, פשוט לשפוך אותו באמצע, זה צריך להתפשט קצת בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
14
מפזרים קלות עם קינמון. חזרה לתנור זה הולך להשלים את סך של 1 שעה לבשל. להיות בטוח שיש בשמל קצת בראונינג לפני לוקח את זה רק בשביל המראה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
בואו לשבת במשך 20 דקות לפני ההגשה.אם אתה רוצה לעשות קדימה, להכין צלחת ופשוט לא להפוך את רוטב בשמל עד שאתה מוכן לתקוע אותו בתנור. אותו הדבר עם הקפאה. אין רוטב בשמל למקפיא.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן קנולה (או שמן צמחי אחר, או חמאה חלבית)שמן קנולה (או שמן צמחי אחר, או חמאה חלבית)0חתיכות טופי הית' ברנייר אורזנייר אורז4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב קוקוס, שיבולת שועל, קנבוס (מגוון שתייה) או 2 כוסות סויה (חלב חלב יעבוד גם)חלב קוקוס, שיבולת שועל, קנבוס (מגוון שתייה) או 2 כוסות סויה (חלב חלב יעבוד גם)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרביצים תחליף ביצה (אופציונלי לחלוטין)ביצים תחליף ביצה (אופציונלי לחלוטין)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרחצילים, קלופים ופרוסים (פרוסות 1/4 אינץ')חצילים, קלופים ופרוסים (פרוסות 1/4 אינץ')2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמחקמח2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיסו בהירמיסו בהיר6שרימפס וורידיםשמן, לטיגון חציליםשמן, לטיגון חצילים1אוראו ממולאים כפוליםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1בצל, קצוץבצל, קצוץ11 כף אורגנו מיובשאורגנו, קצוץאורגנו, קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה, קצוצהפטרוזיליה, קצוצה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה, קלופים פרוסים דק מאודתפוחי אדמה, קלופים פרוסים דק מאוד1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1אוראו ממולאים כפוליםמלח, מחולק (או לפי הטעם, אני משתמש במלח מתובל)מלח, מחולק (או לפי הטעם, אני משתמש במלח מתובל)2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות6שרימפס וורידיםמלח, לחציל מזיעמלח, לחציל מזיע3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלבון ירקות מרקם יבש (TVP)חלבון ירקות מרקם יבש (TVP)454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'טופו מוצק, סחוטטופו מוצק, סחוט227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים, לבשל טופומים, לבשל טופו3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחים עבור hydrating חלבון ירקות מרקםמים רותחים עבור hydrating חלבון ירקות מרקם11 כף אורגנו מיובשחומץ יין לבןחומץ יין לבן32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ יין לבןחומץ יין לבן1אוראו ממולאים כפוליםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרקישואים, פרוס דקקישואים, פרוס דק