זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך חומץ יין, רוטב עגבניות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכונים דומים: מוסקה צמחונית, מוסקה צמחונית, ו מוסקה צמחונית.
הוראות
1
ביצוע פטה מזויף: קוביית טופו לתוך 1 " קוביות.לצלול במים רותחים & מבשלים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
רוטב סויה 1 כף שומשום
2
ניקוז.
3
להקציף יחד מים, מיסו, חומץ & מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחת
מיסו
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
הוסף טופו למרינדה. מערבבים בעדינות ומקררים. להשרות לפחות 2 ימים - עד 1 שבוע. לנער את המיכל מעת לעת.לפני השימוש, להסיר מרינדה מטופו & להתפורר טופו עם אצבעות. השתמש בתוך 2 שבועות אחרי שהוא התפורר. הערה צדדית; בן 2 שלי ממש אוהב את זה בכוחות עצמו!מנקודה זו זה צריך לקחת בערך 3 שעות:."זיעה" פרוסות חצילים בשכבה אחת על מגבות על ידי זליגת בנדיבות עם מלח (כשר או רגיל) במשך 45 דקות - 1 שעה, קרישה כל 15 דקות בערך, להעיף אחרי 30 דקות ומלח בצד השני. לשטוף לאחר חצילים החל להיראות חום בצבע. לאחר מכן לסחוט עם הידיים כדי להסיר כמה שיותר מים ככל האפשר, מסיימת עם לסחוט כמה מגבות נייר. קבוצות קטנות של סחיטה יש צורך. טובלים את פרוסות חצילים מיובשות בקמח כדי לייפות קלות את שני הצדדים. מטגנים ב 1/4 " שמן עד הקצוות משחימים קלות בצד אחד + 2 דקות בצד השני.
להוסיף שום, להמשיך לבשל במשך 1-2 דקות על אש נמוכה med.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
11
מוסיפים TVP, חומץ, רוטב עגבניות, אורגנו, פטרוזיליה, מלח, פלפל וקינמון. Stir.To להרכיב: מחממים תנור ל 400 מעלות.גריז או שמן צלחת אפייה 8x8 או 9x9 זה לפחות 2" גבוה.מכסים את החלק התחתון עם 1/2 של החצילים, ואז 1/2 של תפוחי האדמה, ואז 1/2 של זוקיני (לא מבושל), ואז כל תערובת הבשר ו 1/2 של פטה מזויף.סיום על ידי שכבות שאר החצילים, תפוחי אדמה, קישואים ו "פטה".
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
נייר אורז
אורזו או פסטה בצורת אורז
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
אופים במשך 1 שעה.בעוד הוא אפייה, להכין את רוטב בשמל אשר תוסיף מוסקה ולהמשיך לבשל עד שעה הוא למעלה:.ממיסים את השמן או החמאה, מקציפים ברציפות כשמוסיפים את הקמח, ואז מוסיפים לאט את החלב. שמור על זה עד שזה מתחיל להתעבות אשר יקרה פתאום. כאשר זה קורה, לכבות את החום ולהוסיף 1/4 c ביצה מקצף (אופציונלי) ואת המלח.
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
להקציף שוב רק כדי mix.At בשלב זה זה זה יכול להיות 20-30 דקות לתוך בישול. קח את מוסקה ושופכים את רוטב בשמל באופן שווה מעיל. נסו למלא פערים גדולים. אם יש לך תוספת, פשוט לשפוך אותו באמצע, זה צריך להתפשט קצת בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
14
מפזרים קלות עם קינמון. חזרה לתנור זה הולך להשלים את סך של 1 שעה לבשל. להיות בטוח שיש בשמל קצת בראונינג לפני לוקח את זה רק בשביל המראה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
15
בואו לשבת במשך 20 דקות לפני ההגשה.אם אתה רוצה לעשות קדימה, להכין צלחת ופשוט לא להפוך את רוטב בשמל עד שאתה מוכן לתקוע אותו בתנור. אותו הדבר עם הקפאה. אין רוטב בשמל למקפיא.