מוסקה: תבשיל חצילים
זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם מלח כשר, רסק עגבניות, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 30%. נסו מוסאקן רזה aka תבשיל בשר וחציל טעים, מוסקה חצילים, ו מוסקה חצילים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
עבור החצילים: לשטוף חצילים לחתוך את שני הקצוות. מקלפים רצועות 1/2 אינץ ' של קליפה מהחציל, מה שהופך פסים של עור. חותך לרוחב לתוך 1/3 סיבובים אינץ'. מלח ופלפל משני הצדדים ולתת לעמוד במשך 30 דקות. לשטוף ולייבש.
מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את החציל משני הצדדים, עד לחום זהוב.
מסננים היטב על מגבות נייר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מחממים את החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד למכרז, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד חום, כ 6 דקות.
מוסיפים את היין ומפחיתים עד שהוא כמעט יבש.
מוסיפים רסק עגבניות, מים, פטרוזיליה, מלח, פלפל וקינמון. מבשלים במשך 30 דקות, להסיר מחום וקריר.
עבור bechamel: בסיר בינוני, להמיס את החמאה. מערבבים את הקמח, ומערבבים בהדרגה את החלב. מבשלים, ערבוב, עד עבה וחלק.
מוסיפים את אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מגניב.
מוסיפים 4 אונקיות של גבינה ומתמזגים היטב. עבור ההרכבה: חמאה 9 על ידי 12 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה. מסדרים חצי מהחציל וחצי מתערובת הבשר, לסירוגין, עד לשימוש מלא. מכסים עם רוטב בשמל, והגבינה הנותרת.
מניחים בתנור ואופים במשך 40 דקות.
הסר למדף ולתת מגניב במשך 20 דקות.
חותכים לריבועים 3 אינץ ומגישים חמים.