קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

מוצרלה בכרכרה: מוצרלה בקרוזה

מוצרלה בכרכרה: מוצרלה בקרוזה
מוצ'רלן בכרכרה: מוצ' רלן בקרוזאן הוא לקטו אובו צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 912 קלוריות, 55 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם מוצרלה באפלו, חלב, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 40%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מוצארלן אנ קרוזה, מוצארלן אנ קרוזה, ו כריכי מוצרלן אן קרוזה עם פרושוטו וחמאת בוטנים.

הוראות

1
מחלקים את 4 חתיכות מוצרלה על 4 פרוסות לחם. מכסים ב -4 פרוסות הלחם שנותרו ליצירת כריכים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
2
חותכים את הלחם כדי להשאיר גבול בגודל 1/4 אינץ ' סביב היקף הגבינה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
בקערה רחבה ורדודה מקציפים את הביצים ומוסיפים את החלב, עלי הטימין והמלח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. טובלים את הכריכים בתערובת הביצים בזה אחר זה לציפוי, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
במחבת טפלון בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 1 כף שמן זית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים 1 כף חמאה ומבשלים עד שהרוחשות שוככות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
מניחים 2 כריכים בתבנית ומבשלים עד להזהבה בצד הראשון. הופכים כל כריך ומבשלים בצד השני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוציאים כריכים ומניחים בצד. חזור על התהליך עם יתרת השמן, החמאה והכריכים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
8
מגישים מיד.