מוצרלה בכרכרה: מוצרלה בקרוזה
מוצ'רלן בכרכרה: מוצ' רלן בקרוזאן הוא לקטו אובו צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 912 קלוריות, 55 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם מוצרלה באפלו, חלב, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 40%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מוצארלן אנ קרוזה, מוצארלן אנ קרוזה, ו כריכי מוצרלן אן קרוזה עם פרושוטו וחמאת בוטנים.
הוראות
מחלקים את 4 חתיכות מוצרלה על 4 פרוסות לחם. מכסים ב -4 פרוסות הלחם שנותרו ליצירת כריכים.
חותכים את הלחם כדי להשאיר גבול בגודל 1/4 אינץ ' סביב היקף הגבינה ומניחים בצד.
בקערה רחבה ורדודה מקציפים את הביצים ומוסיפים את החלב, עלי הטימין והמלח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. טובלים את הכריכים בתערובת הביצים בזה אחר זה לציפוי, ומניחים בצד.
במחבת טפלון בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 1 כף שמן זית עד לעישון.
מוסיפים 1 כף חמאה ומבשלים עד שהרוחשות שוככות.
מניחים 2 כריכים בתבנית ומבשלים עד להזהבה בצד הראשון. הופכים כל כריך ומבשלים בצד השני.
מוציאים כריכים ומניחים בצד. חזור על התהליך עם יתרת השמן, החמאה והכריכים.