קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

מוצרלה בכרכרה: מוצרלה בקרוזה

מוצרלה בכרכרה: מוצרלה בקרוזה
מוצ'רלן בכרכרה: מוצ' רלן בקרוזאן הוא לקטו אובו צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 912 קלוריות, 55 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם מוצרלה באפלו, חלב, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 40%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מוצארלן אנ קרוזה, מוצארלן אנ קרוזה, ו כריכי מוצרלן אן קרוזה עם פרושוטו וחמאת בוטנים.

הוראות

1
מחלקים את 4 חתיכות מוצרלה על 4 פרוסות לחם. מכסים ב -4 פרוסות הלחם שנותרו ליצירת כריכים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2
חותכים את הלחם כדי להשאיר גבול בגודל 1/4 אינץ ' סביב היקף הגבינה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3
בקערה רחבה ורדודה מקציפים את הביצים ומוסיפים את החלב, עלי הטימין והמלח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. טובלים את הכריכים בתערובת הביצים בזה אחר זה לציפוי, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
במחבת טפלון בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 1 כף שמן זית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים 1 כף חמאה ומבשלים עד שהרוחשות שוככות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
6
מניחים 2 כריכים בתבנית ומבשלים עד להזהבה בצד הראשון. הופכים כל כריך ומבשלים בצד השני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוציאים כריכים ומניחים בצד. חזור על התהליך עם יתרת השמן, החמאה והכריכים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
8
מגישים מיד.