מוצרלה במרינדה
Mozzarellan מושרה הוא ללא גלוטן, ו מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך פתיתי פלפל, עלי רוזמרין, עלי אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו מוצרלה במרינדה, מוצרלה במרינדה, ו מוצרלה במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
לרכך את עשבי תיבול ולשים אותם לתוך קערה קטנה או צנצנת.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, ואת שמן הזית. אפשר למרינדה לשבת לפחות 20 דקות ועד 8 שעות בטמפרטורת החדר.על 30 דקות עד 1 שעה לפני שאתה מתכנן לשרת את זה, לטעום את המרינדה ולהתאים את התיבול באמצעות מלח ופלפל.
חותכים מוצרלה ב - ¼ € פרוסות עבות. מסדרים אותם על מגש הגשה כך שהם מעט חופפים, אבל הרבה משטחים שטוחים שלהם חשופים לקבל את המרינדה.
לטפטף את המרינדה על פרוסות הגבינה ולתת לעמוד על 30 דקות עד 1 שעה לפני ההגשה.