מוצרלה בקרוזה
Mozzarellan ב Carrozza עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מספק כ 12 מנות . זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מוצרלה, שמן זית, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. נסו Mozzarellan ב Carrozza (כריך מוצרלה מטוגן) w / ריבה בלסמית אוכמניות, נפוליטנית "Mozzarellan ב Carrozza"{מוצרלה ממולאים פרנץ ' טוסט}, ו מוצארלן בקרוזה. (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחלקים חצי מהגבינה שווה בין 6 פרוסות לחם. למעלה עם עלי בזיליקום ואז את שאר הגבינה. מכסים עם פרוסות הלחם הנותרות, לוחצים בעדינות, כדי ליצור 6 כריכים.
לטאטא את הביצים, מלח ופלפל בקערה גדולה עד מעורבב היטב וקציף.
מניחים את הקמח בקערה בינונית.
הוסף מספיק שמן למחבת גדולה וכבדה לבוא 1/2 אינץ ' את הצדדים של המחבת.
מחממים את השמן על חום בינוני. לדלות את הכריכים בקמח כדי מעיל בקלילות, ואז לדלות אותם בתערובת הביצה כדי מעיל לחלוטין במקום בשמן החם. מבשלים עד שהגבינה נמסה והכריכים זהובים, כ -3 דקות לכל צד.
חותכים את הכריכים למשולשים.
מעבירים את הכריכים למגש ומגישים עם הפסטו.