מוצרלה בקרוזה
מוצרלן בקרוזה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 12 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 475 קלוריות. אם יש לכם פלפל, מוצרלה, פסטו קנוי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 18 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 65%. מוצרלן בקרוזה (כריך מוצרלה מטוגן) עם ריבת בלסמי אוכמניות, נפוליטנית "מוצרלן בקרוזה" {מוצרלה ממולא פרנץ ' טוסט}, ו מוצארלן בקרוזה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחלקים מחצית מהגבינה באופן שווה בין 6 פרוסות לחם. למעלה עם עלי הבזיליקום ואז הגבינה שנותרה. מכסים בשאר פרוסות הלחם, לוחצים בעדינות, ליצירת 6 כריכים.
הקציפו את הביצים, המלח והפלפל בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה ומקציפה.
מניחים את הקמח בקערה בינונית.
הוסף מספיק שמן למחבת גדולה וכבדה כדי לעלות 1/2 אינץ ' במעלה דפנות התבנית.
מחממים את השמן על אש בינונית. חפרו את הכריכים בקמח לציפוי קל, ואז חפרו אותם בתערובת הביצים לציפוי מלא והניחו בשמן החם. מבשלים עד שהגבינה נמסה והכריכים מזהיבים, כ -3 דקות לכל צד.
חותכים את הכריכים למשולשים.
מעבירים את הכריכים לפלטה ומגישים עם הפסטו.