קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

מוצרלה בקרוזה

מוצרלה בקרוזה
מוצרלן בקרוזה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 12 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 475 קלוריות. אם יש לכם פלפל, מוצרלה, פסטו קנוי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 18 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 65%. מוצרלן בקרוזה (כריך מוצרלה מטוגן) עם ריבת בלסמי אוכמניות, נפוליטנית "מוצרלן בקרוזה" {מוצרלה ממולא פרנץ ' טוסט}, ו מוצארלן בקרוזה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחלקים מחצית מהגבינה באופן שווה בין 6 פרוסות לחם. למעלה עם עלי הבזיליקום ואז הגבינה שנותרה. מכסים בשאר פרוסות הלחם, לוחצים בעדינות, ליצירת 6 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
גבינהגבינה
לחםלחם
3
הקציפו את הביצים, המלח והפלפל בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה ומקציפה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מניחים את הקמח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
הוסף מספיק שמן למחבת גדולה וכבדה כדי לעלות 1/2 אינץ ' במעלה דפנות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מחממים את השמן על אש בינונית. חפרו את הכריכים בקמח לציפוי קל, ואז חפרו אותם בתערובת הביצים לציפוי מלא והניחו בשמן החם. מבשלים עד שהגבינה נמסה והכריכים מזהיבים, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
7
חותכים את הכריכים למשולשים.
8
מעבירים את הכריכים לפלטה ומגישים עם הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
פסטופסטו