מוצרלה ופיצת בזיליקום
Mozzarellan ופיצה בזיליקום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 155 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו רוטב פיצה, גבינת מוצרלה, בצק פיצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: נקניק, מוצרלאן ופיצת בזיליקום, מוצארלן טרי ופיצת בזיליקום, ו מוצארלן טרי ופיצת בזיליקום.
הוראות
מניחים בצק פיצה על גיליון גדול של נייר קלף. מכסים במגבת לחה; לתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות.
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ ' על נייר קלף. קצוות Crimp של בצק כדי ליצור גבול 1/2 אינץ'. שקופית בצק נייר קלף על תבנית אפייה גדולה.
מניחים על המדף התחתון בתנור.
מורחים רוטב פיצה באופן שווה על קרום, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם פרוסות גבינה.
אופים 10 דקות נוספות או עד הקרום הוא זהב גבינה נמסה.
הסר מהתנור; תן לעמוד 5 דקות. למעלה עם עלי בזיליקום; לחתוך טריזים.
הערה: אם משתמשים בבצק פיצה בקירור, ניתן לבצק לעלות לפי ההוראות בשלב 1 למשך 1 שעה. המשך לפי ההוראות במתכון.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון