קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

מוצרלה מקלות II

מוצרלה מקלות II
מקלות מוצרלה II עשויים להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 163 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מלח, שמן זעפרן, בירה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: מקלות מוצרלה, מקלות מוצרלה, ו מקלות מוצרלה.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ופלפל לבן. יוצקים בהדרגה בירה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
להקציף בזריזות. מכסים ומאפשרים לתערובת לעמוד 90 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
במחבת גדולה, עמוקה, שמן זעפרן חום 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
שמן זעפרןשמן זעפרן
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מקציפים את הלבן ביצה לתוך הבלילה. לטבול גבינת מוצרלה מקלות לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
עם כפית מתכת מחוררת, מניחים מקלות גבינה מצופה כמה בכל פעם לתוך השמן החם. מטגנים 2 1/2 עד 3 דקות, עד חום פריך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
6
מסננים על מגבות נייר ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים