מוקה ביסקוטי
צריך קינוח צמחוני? מוקה ביסקוטי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 61 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם חמאה, סוכר מגורען, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 11%. מתכונים דומים: מוקה צ'יפ ביסקוטי, מוקה-אגוזי לוז ביסקוטי, ו מוקה-פיסטוק ביסקוטי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים קמח, קקאו, גרגרי קפה, אבקת אפייה וסודה לשתיה בקערה בינונית. מקציפים סוכר וחמאה בקערת מיקסר גדולה עד לקבלת קרם.
מוסיפים ביצים ותמצית שקדים; מקציפים עד שהתערובת מסמיכה מעט. מקציפים בהדרגה תערובת קמח; מערבבים שקדים.
מחלקים בצק לשניים. בעזרת ידיים מקומחות מעצבים לשני גלילים באורך 12 אינץ'; משטחים מעט.
מניחים על נייר אפייה אחד גדול או שניים.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות פ במשך 25 דקות או עד המשרד. מצננים על נייר אפייה על רשת למשך 5 דקות.
חותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; מסדרים את הצד החתוך כלפי מטה על ניירות אפייה. מחזירים לתנור; אופים 15 עד 20 דקות נוספות.
הסר לרשת (ים) כדי להתקרר לחלוטין. ממיסים פירורים לפי הוראות החבילה; מזלפים מעל עוגיות מקוררות.