מוקפץ Andouille וירקות עם גריסים
Sautéed Andouille וירוקים עם שיבולת שועל נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 563 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. אם יש לכם שאלוט, מלח כשר ופלפל, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו ארוחת ערב הלילה: מוקפץ Andouille וירקות עם גריסים, צדפות מוקפצות עם אנדויה וירוקים קטנים, ו גרגרי עגבניות קלויים מפורקים ושרימפס, עם ירקות חרדל מוקפצים ובייקון (מתכונים דומים).
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא בריון היל כרמים ריזלינג יבש. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![כרמי בולי היל ריזלינג יבשים]()
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים