מוקפץ אסייתי ללא טיגון
מוקפץ אסייתי ללא טיגון עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 183 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 4 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם מלח ים ופלפל גרוס, לימון, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 93%. ציון זה מרהיב. נסו מוקפץ בקר וכרוב, עוף וברוקולי מוקפץ, ו סטייק שומשום מוקפץ עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת מטגן תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה. בדוק את חום התבנית עם חתיכת בצל; אם הוא רוחש המחבת היא החום הנכון וניתן להוסיף את כל הבצלים. מערבבים את הבצל במחבת; הם יידבקו וזה בסדר.
תן להם לקבל קצת צבע, ולאחר מכן להוסיף 1/4 כוס מים חמים קצת בכל פעם כדי לשחרר אותם.
תן לזה לצמצם עד שהבצל שקוף.
מוסיפים את הבצל הירוק ומקפיצים אותם, מוסיפים מעט מים חמים כדי לפזר את התבנית.
תן בצל ירוק קרמל ולקבל צבע, ולאחר מכן להוסיף את השום. כאשר השום מתחיל לקבל צבע יפה, מוסיפים את הפטריות. מערבבים כל הזמן ומוסיפים לאט מספיק מים חמים כדי לעזור לפזר את התבנית. מכיוון שאתה לא משתמש בשמן או בשומן לבישול, אתה צריך לאט לאט לאחות את הטעמים מהמרכיבים.
קולים מעט והוסיפו מספיק מים חמים כדי לכסות רק את תחתית התבנית. סוחטים 1/2 מהלימון לתבנית, מניחים מעל את התינוק בוק צ ' וי ואז מניחים את הסלמון באמצע התבנית. מכסים ומניחים להתבשל במשך 5 דקות. הרם את הכיסוי ושאף-אומג זה מדהים, הריח פשוט ממלא את החדר.
מוסיפים קורט מלח ים ופלפל, סוחטים את 1/2 הלימון השני על הצלחות ומגישים אותו.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
ניתן לשלב אסייתי עם ריזלינג, גוורצטרמינר, ו שנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא זיליקן ראוש ריזלינג ספאטלזה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
![זיליקן ראוש ריזלינג ספאטלזה]()
זיליקן ראוש ריזלינג ספאטלזה
עידון מונע פירות מסומן בפרחוניות עדינה בריזלינג שנקטף מאוחר זה. תווים של אפרסק כרם, אשכולית, לימון עסיסי ופסיפלורה בשלה מתאחדים על חיך קרמי ומרוכז עשיר במלון וקליפת לימון מסוכרת. חילופי מדהים של חומציות עסיסית ומתיקות שכבתית יחד יוצרים שלם מוכן לחלוטין. הגימור הארוך והעסיסי ורמז הבציר הפנטסטי לעתיד יפה שעוד יבוא.