את המתכון מוקפץ אספרגוס בקר מלוח ניתן להכין תוך כ-30 דקות . , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 440 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מטעם Taste of Home דורש שמן זית, בצל ירוק, שורש זנגביל ואורז. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 65% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את אספרגוס וביף מוקפץ , מוקפץ בקר ואספרגוס ואספרגוס ביף מוקפץ .
במחבת גדולה או בווק, משחימים בשר בקר ב-2 כפיות שמן.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוציאים ושומרים חם.
6
הוסף את שארית השמן; מטגנים אספרגוס מוקפץ במשך 3-5 דקות או עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים ערמוני מים ובצל; מטגנים תוך כדי ערבוב במשך דקה. מערבבים תערובת תירס; להוסיף למחבת. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מחזירים בשר בקר למחבת; חום דרך.