קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

מוקפץ אספרגוס בקר מלוח

מוקפץ אספרגוס בקר מלוח
את המתכון מוקפץ אספרגוס בקר מלוח ניתן להכין תוך כ-30 דקות . , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 440 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מטעם Taste of Home דורש שמן זית, בצל ירוק, שורש זנגביל ואורז. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 65% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את אספרגוס וביף מוקפץ , מוקפץ בקר ואספרגוס ואספרגוס ביף מוקפץ .

הוראות

1
במיכל זכוכית רדוד מערבבים 2 כפיות שמן, סוכר, מלח, מחצית מהג'ינג'ר והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2
מוסיפים בשר בקר והופכים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מניחים לעמוד במשך 15 דקות. בקערה קטנה, שלבו את עמילן התירס, המרק, רוטב הסויה, החומץ והג'ינג'ר הנותר עד לתערובת; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
במחבת גדולה או בווק, משחימים בשר בקר ב-2 כפיות שמן.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוציאים ושומרים חם.
6
הוסף את שארית השמן; מטגנים אספרגוס מוקפץ במשך 3-5 דקות או עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
דַק-דַק-
7
מוסיפים ערמוני מים ובצל; מטגנים תוך כדי ערבוב במשך דקה. מערבבים תערובת תירס; להוסיף למחבת. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מחזירים בשר בקר למחבת; חום דרך.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגישים על אורז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®