מוקפץ אספרגוס בקר מלוח
את המתכון מוקפץ אספרגוס בקר מלוח ניתן להכין תוך כ-30 דקות . , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 440 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מטעם Taste of Home דורש שמן זית, בצל ירוק, שורש זנגביל ואורז. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 65% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את אספרגוס וביף מוקפץ , מוקפץ בקר ואספרגוס ואספרגוס ביף מוקפץ .
הוראות
במיכל זכוכית רדוד מערבבים 2 כפיות שמן, סוכר, מלח, מחצית מהג'ינג'ר והפלפל.
מוסיפים בשר בקר והופכים לציפוי.
מניחים לעמוד במשך 15 דקות. בקערה קטנה, שלבו את עמילן התירס, המרק, רוטב הסויה, החומץ והג'ינג'ר הנותר עד לתערובת; לְהַפְרִישׁ.
במחבת גדולה או בווק, משחימים בשר בקר ב-2 כפיות שמן.
הוסף את שארית השמן; מטגנים אספרגוס מוקפץ במשך 3-5 דקות או עד שהוא רך.
מוסיפים ערמוני מים ובצל; מטגנים תוך כדי ערבוב במשך דקה. מערבבים תערובת תירס; להוסיף למחבת. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מחזירים בשר בקר למחבת; חום דרך.