קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

מוקפץ בקר בקארי

מוקפץ בקר בקארי
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא סטייק סינטה, תפוחים, אורז חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז החום מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים.

הוראות

1
מטגנים תחילה 3 מרכיבים בשמן חם במחבת nonstick גדולה על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות או עד הבצל הוא רך. מערבבים באורז מבושל ואת 4 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים מיץ תפוחים ותפוחים; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
מפזרים שקדים,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים