מוקפץ בקר בקארי
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא סטייק סינטה, תפוחים, אורז חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז החום מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים.
הוראות
מטגנים תחילה 3 מרכיבים בשמן חם במחבת nonstick גדולה על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות או עד הבצל הוא רך. מערבבים באורז מבושל ואת 4 המרכיבים הבאים.
מערבבים מיץ תפוחים ותפוחים; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מחומם היטב.