מוקפץ בקר השומשום של אסנאי
מוקפץ בקר שומשום של אסנאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 6 מנות עם 444 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל ירוק, בצל, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקשיו אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוחים אפויים עם חמוציות וקשיו כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו -40 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 76%. נסו סטייק שומשום מוקפץ, בקר וברוקולי מוקפץ, ו מוקפץ בקר וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף בקערה רוטב סויה, סוכר, חומץ יין אורז, שום וכף שומשום 1; יוצקים לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים בקר, מצפים במרינדה, סוחטים עודפי אוויר ושקית חותם. מרינדים בקר במקרר למשך הלילה.
מחממים שמן בוטנים בווק או במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מבשלים ומערבבים בקר ומרינדה עד שהבשר משחים היטב, כ -5 דקות. מערבבים פנימה אספרגוס, פטריות, בצל, פלפל ובצל ירוק; מבשלים ומערבבים עד שהירקות מתחילים להתרכך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים קשיו וכף שומשום 1; ממשיכים לבשל עד שהירקות רכים, 2 עד 3 דקות נוספות.
מערבבים עמילן תירס ומים בקערה קטנה; מערבבים לבשר בקר מערבבים עד שהרוטב מסמיך, כ -3 דקות.
מפזרים הנותרים 1 כף שומשום.